E-proQure onderzoekt inkoopsoftware en inkoopdienstverlening waaronder Eaves

Aeves Groep neemt RPA & AI specialist New Dawn over

Aeves Groep heeft NewDawn overgenomen, een bedrijf dat slimme (RPA, AI) oplossingen levert voor het automatiseren en analyseren van inkoopactiviteiten.

New Dawn

In 2018 richten Jos Bel, Marcel Funke en Niels van Dijk New Dawn op. De focus ligt op het slim (m.b.v. robotic process automation [RPA] en artificial intelligence [AI]) automatiseren van deelprocessen en operationele werkzaamheden binnen met name Inkoop en Finance. 

Het New Dawn platform biedt slimme oplossingen voor het automatiseren van taken voor factuurverwerking, contractmanagement categoriemanagement, spend analytics en benchmarking.

Sherief Abdalla over de overname

Sherief Abdalla, CEO van Aeves Groep, over de overname: “In zowel de private, semi-publieke als publieke sector zien we in toenemende mate de behoefte aan slimme, digitale toepassingen. De weg die we hierin op eigen kracht reeds ingeslagen hebben, willen we versnellen en daarbij past deze investering.”

Integratie met huidige oplossingen van Aeves

Sherief Abdalla geeft aan de nieuw verworven oplossing geïntegreerd wordt binnen het huidige dienstenpakket van Aeves. “NewDawn voegt intelligente automatiseringsoplossingen toe aan de dienstverlening van de andere labels binnen de groep. Hiermee voegen we een belangrijke pijler toe om voorop te blijven lopen als ‘one-stop-shop’ op het gebied van inkoop en contractmanagement.”


Over Aeves Groep

[Bron: website Aeves Groep]

Aeves Groep faciliteert hoogwaardige zakelijke dienstverleners. Onder de Aeves Groep zijn de labels AevesBenefitAeves Executive SearchAeves Interim ManagementHet NIC en Procumulator actief. De diensten richten zich op consultancy, detachering, interim management, outsourcing, werving & selectie, executive search en talentontwikkeling in het publieke, semi-publieke en private domein. Wij zijn marktleider in inkoop en contractmanagement in alle sectoren én hebben een sterke positie op gebied van interim management (tactisch en strategisch), PMO en project- en programmamanagement in het publieke domein.

Aeves Groep is een sterk platform met bewezen track record op integratie en groei van autonoom geïnitieerde en overgenomen labels. Met als kracht: het behouden van de kernwaarden, DNA en de cultuur van de overgenomen labels én het faciliteren van groei. Ons principe? “Decentraal-tenzij”. Wij faciliteren onze labels met een sterk Shared Service Center, maar laten de cultuur intact. Sterker nog, wij versterken die waar mogelijk. Binnen de Aeves Groep is het altijd fun to work. 8,4 is het cijfer dat onze mensen ons geven voor de binding en sfeer binnen onze bedrijven.

Scroll naar boven