Met ChatGPT leren jij en je collega’s de mogelijkheden en beperkingen van AI taalmodellen als ChatGPT.  Jullie leren en ervaren hoe je deze nieuwe AI-technologie kunt gebruiken om jouw inkoopafdeling te ondersteunen.
In deze workshop “ChatGPT booster voor inkoop leren jullie hoe je een begin kan maken met de introductie binnen je eigen werkomgeving.

Wat levert de workshop jou op

Door deel te nemen aan deze workshop krijg je inzicht in wat ChatGPT conceptueel is, leer je ermee te werken, begrijp je hoe ChatGPT de inkoopafdeling kan ondersteunen en kun je het ook introduceren in je eigen werkomgeving.
Je krijgt praktische handvatten om zelf op een veilige en productieve wijze de toegevoegde waarde van AI binnen inkoop te benutten en de grenzen en risico’s ervan te begrijpen.

Na de workshop ….

Afhankelijk van het in samenspraak opgestelde programma worden de volgende resultaten bereikt:

  • Weet je wat ChatGPT is en hoe het werkt
  • Ben je zelf in staat korte opdrachten binnen inkoop uit te voeren met behulp van ChatGPT
  • Leer je hoe je output kunt beïnvloeden en optimaliseren (“prompt engineering”)
  • Weet je wat de voordelen, mogelijkheden maar ook de beperkingen zijn
  • Krijg je inzicht in de uitdagingen en kansen die ChatGPT en soortgelijke oplossingen bieden voor de inkoopfunctie, passend bij jouw situatie en jouw bedrijf.
  • Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied rondom ChatGPT

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor collega’s die als inkoopmanagers, inkoopadviseurs, inkoop (data) analisten en contractmanagers samenwerken binnen de private en publieke sector. Ongeacht kennis van of ervaring met AI. Er is geen technische (ICT) voorkennis nodig.

Wie is jouw trainer?

Rob van Coevering is inkoop data analist in hart en nieren, gespecialiseerd in het toepassen van geavanceerde AI technologieën op inkoopprocessen en -vraagstukken.

Sinds 2021 ontwikkelt hij met zijn bedrijf EnjoyAI (intelligente) algoritmen voor complexe inkoopvraagstukken binnen zowel de private als publieke sector. Met behulp van de geavanceerde algoritmes worden zowel strategische als tactische en operationele inkoopvraagstukken opgelost.

Meer lezen over het toepassen van ChatGPT binnen Inkoop?

Hieronder volgt een kleine selectie van blogs over toepassingen van ChatGPT:
algemene toepassingen en beginnen met ChatGPT
spend analyse
contractmanagement
empatisch vermogen van ChatGPT
experimenteer met nieuwe technologieën

Investering & aanmelding

De workshop wordt incompany uitgevoerd op basis van met de opdrachtgever afgestemde doelstellingen en programma.
Op basis van het programma wordt een offerte opgesteld.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Leveringsvoorwaarden

Op alle aanbiedingen zijn de Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Algemene Voorwaarden voor trainingen en workshops van toepassing. Bij opdrachtverlening wordt 100% van de opdrachtsom gefactureerd, de betalingstermijn is 14 dagen dan wel uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang van de workshop. Eventuele restitutie bij annulering vindt plaats overeenkomstig de Algemene Voorwaarden en Bijzondere Algemene Voorwaarden.

Klik hier voor de Aanvullende Algemene Voorwaarden voor Workshops.

Scroll naar boven