ChatGPT Booster voor Inkoop

 

In de workshop ChatGPT leer je hoe je met ChatGPT zelf eenvoudige en meer complexe inkoopvraagstukken op kan lossen.

Tijdens de training leer en ervaar je wat deze nieuwe AI-technologie inhoudt en ga je trainen hoe je ChatGPT kunt gebruiken om jouw inkoopafdeling te ondersteunen.  Deze workshop “ChatGPT booster voor inkoop” is er voor jou. Na deze training kun je zelf direct met ChatGPT aan de slag binnen je eigen werkomgeving.

Wat levert de workshop ChatGPT je op?

  • Door deel te nemen aan deze workshop krijg je inzicht in wat ChatGPT conceptueel is, leer je ermee te werken, begrijp je hoe ChatGPT de inkoopafdeling kan ondersteunen en kun je het introduceren in je eigen werkomgeving.
  • Je krijgt praktische handvatten om zelf op een veilige en productieve wijze de toegevoegde waarde van AI binnen inkoop te benutten en de grenzen en risico’s ervan te begrijpen.
  • De kennis is geactualiseerd op basis van de meest recente testen met GPT-4 uitgevoerd door Zuiver Analytics, mede op basis van complexe inkoopvraagstukken bij klanten.

Wat zijn de leerpunten van deze training?

  • Na het volgen van de workshop
  • Weet je wat ChatGPT is en hoe het werkt
  • Ben je zelf in staat korte opdrachten binnen inkoop uit te voeren met behulp van ChatGPT
  • Leer je hoe je output kunt beïnvloeden en optimaliseren (“prompt engineering”)
  • Weet je wat de voordelen, mogelijkheden maar ook de beperkingen zijn
  • Krijg je inzicht in de uitdagingen en kansen die ChatGPT en soortgelijke oplossingen bieden voor de inkoopfunctie, passend bij jouw situatie en jouw bedrijf.
  • Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied rondom ChatGPT

Voor wie bedoeld?

De workshop ChatGPT Booster is bedoeld voor inkoopmanagers, inkoopadviseurs, inkopers, inkoop (data) analisten en contractmanagers binnen de private en publieke sector.
Er geen technische (ICT) voorkennis nodig.

Locatie & tijd

Lokatie : Jaarbeurs Utrecht
Datum : 23 januari, 27 februari, 26 maart, 23 april (2024)
Klik hier voor de volledige agenda

Wie is jouw trainer

Rob van Coevering is inkoop data analist in hart en nieren, gespecialiseerd in het toepassen van geavanceerde AI technologieën op inkoopprocessen en -vraagstukken. Sinds 2021 ontwikkelt hij met zijn bedrijf Enjoy AI (intelligente) algoritmen voor complexe inkoopvraagstukken binnen zowel de private als publieke sector. Met behulp van de geavanceerde algoritmes worden zowel strategische als tactische en operationele inkoopvraagstukken opgelost.

Enjoy AI hoogwaardige state of the art AI toepassingen op bedrijfsprocessen


Enjoy AI integreert onder meer ChatGPT binnen de inkoopfunctie bij klanten.

Klik hier voor meer informatie.

Investering & aanmelding

De kosten bedragen € 295,- exclusief btw per persoon. Inclusief koffie, thee en borrel. 
Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.


Leveringsvoorwaarden

Op alle aanbiedingen zijn de Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Algemene Voorwaarden voor trainingen en workshops van toepassing. Bij opdrachtverlening wordt 100% van de opdrachtsom gefactureerd, de betalingstermijn is 14 dagen dan wel uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang van de workshop. Eventuele restitutie bij annulering vindt plaats overeenkomstig de Algemene Voorwaarden en Bijzondere Algemene Voorwaarden.

Klik hier voor de Aanvullende Algemene Voorwaarden voor Workshops.

 
 
 
 
Scroll naar boven