incompany workshops e-procurement

Haal je het beste uit je inkoopsystemen en -processen

Workshops Inkoopdigitalisering van E-proQure helpen je hoe je met succesvol digitaliseren meer uit je inkoopprocessen kunt halen. En daarmee de inkoopvolwassenheid kunt verhogen van je organisatie.

Cursisten kunnen na een workshop de drie pijlers toepassen die hiervoor nodig zijn:

  1. best practices van (afzonderlijke) inkoopprocessen
  2. de markt en mogelijkheden van inkoopsystemen
  3. de belangrijkste succesfactoren voor selectie en implementatie en optimaal gebruiken van een inkoopsysteem

Tijdens een workshop wordt deze kennis omgezet naar handvatten voor in de praktijk.

Gepersonaliseerd leren is de toekomst

Onze visie is dat gepersonaliseerd leren de toekomst is, waarbij doelen en de trainingsmethodiek afgestemd zijn op de behoefte en ambities van de deelnemers die daar een duidelijke stem in hebben. Ook hebben technologische mogelijkheden en sociale media het leerconcept omgegooid. Het gaat om ‘leren door samenwerken’.

Jouw trainer is ook je persoonlijke coach. Tijdens de workshop leert hij (lees ook zij) je kennen, ervaart hij wat je wil en gaat hiermee aan de slag met jou. Praktisch, helder en doelgericht. Als afronding van de workshop ontvang je een persoonlijk advies.

Leren op jouw voorwaarden, in jouw tempo en op basis van jouw talent. Kortom, jij zoekt een persoonlijk traject voor jou, jouw team of jouw organisatie. Een proces dat aansluit bij jouw behoeften en dagelijks wordt gevoed met inspiratie, waardering en …. persoonlijke groei.

Een workshop is meer dan informatieoverdracht

Een workshop is meer dan informatieoverdracht. Wij vertalen onze inkoopkennis- en ervaring naar jouw inkooppraktijk. Dit doen wij met praktische opdrachten, een persoonlijk actieplan en individuele coaching. Hiermee helpen wij jouw leren en presteren tot zichtbare verandering aansluitend bij jouw leerbehoefte leiden. De opbrengst van je workshop staat gelijk aan het resultaat op je werk.

Alle ingezette trainers zijn werkzaam als interim-manager en staan daardoor met beide benen in de praktijk. Zij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring en deskundigheid in transformatieprocessen.

Over de trainers

De opzet en begeleiding van de workshops is in handen van Gert Walhof en Antoinette Vriend. Hun expertise hebben zij verkregen als

  • Experts met ruime praktijkervaring in inkoop en inkoopdigitalisering
  • Verantwoordelijke voor inkoopprogramma’s op hogescholen en UNCTAD
  • Auteur van boeken en artikelen in vakbladen over inkoopprofessionalisering
  • Onderzoeker naar best practices op inkoopgebied en naar marktontwikkelingen bij inkoopsoftware
  • Gecertificeerde op het gebied van Inkoop, Verandermanagement en Kwaliteitsprogramma’s

Leren door te delen

Deelnemers maken hun leerbehoefte duidelijk en delen inzichten en praktijkervaringen. Onze trainers brengen actuele kennis en ervaring in, begeleiden de interactie en de workshop, waarin groepsvorming en -dynamiek essentieel zijn. Elkaar inspireren door persoonlijk contact met en tussen de deelnemers is een belangrijk onderdeel. Hierdoor wordt jouw leercurve optimaal versterkt en worden ideeën en gedachten op een gestructureerde wijze uitgewisseld.

Daarnaast zijn inzet van de juiste middelen (cursusmateriaal, video’s, cases, rollenspel) en het gebruik van de juiste mix van kanalen (face-to-face, samen online leren in combinatie met zelfstudie) van essentieel belang.

Onafhankelijk

De Kennispartners van E-proQure geven uitsluitend onafhankelijk advies en zijn op geen enkele wijze gebonden aan een bepaalde oplossing. E-proQure levert geen inkoopsoftware en zijn geen implementatiepartner voor software.

Wij hebben daarom geen enkel belang bij jouw keuze van inkoopsoftware, behalve dat we jou willen ondersteunen bij een succesvol selecteren, implementeren en gebruikmaken van systemen. Wij garanderen hiermee een onafhankelijk advies en begeleiding van jouw traject.

Meer weten?

Meld je aan voor onze workshops via info@e-proqure.nl of bel Antoinette Vriend (06-49113353) of Gert Walhof (06-55721284).

Wat zeggen deelnemers over de workshops?

Senior e-Procurement Consultant over de workshop e-Procurement:

Doorgaans ben ik bij inkoopdigitalisering betrokken vanuit ICT perspectief. De workshop heeft mij qua structuur door het SLiM model als inhoud veel geleerd. Ook als senior consultant met ervaring met veel verschillende projecten. In de praktijk kan ik nu beter de Business case methodiek, inzet van Verandermanagement en het stappenplan toepassen. Ik zou de workshop dan ook zeker aanbevelen bij mijn vakgenoten in de ICT wereld.

Inkoopmanager logistiek bedrijf over de e-Procurement workshop:

De workshop heeft mij stap voor stap door de voorbereiding, selectie en implementatie van een e-Procurement systeem genomen. Ik was zelf al begonnen maar maakte de klassieke fouten. Het stappenplan ga ik in de praktijk inzetten. De workshop heeft mijn verwachtingen en hoop waargemaakt, waarvoor dank. 

Scroll naar boven