Sourcing to Pay

Basware biedt nu ook Strategic Sourcing

Basware breidt zijn P2P-aanbod uit met Basware Strategic Sourcing, een totaalpakket voor source to pay diensten. Dany de Budt, country manager van Basware, vindt het een logische stap om naast P2P nu ook een oplossing voor strategische inkoop te bieden. “Daarnaast kunnen onze klanten hun uitgaven beter beheren dankzij uitvoerige kostenanalyses.”

Met Basware Strategic Sourcing kunnen inkopers – afhankelijk van hun behoeftes – leveranciers zoeken, beoordelen en kiezen. De oplossing biedt inkoopafdelingen o.a. sjablonen, voorbeeldvragen en een geautomatiseerd offertesysteem met diverse beoordelingsmodellen.

Op basis van analyses van directe en indirecte uitgaven door het P2P-systeem kunnen sourcing- en procurement teams hun leveranciersbestand optimaliseren en contracten met voorkeursleveranciers sluiten. Basware biedt met ‘Strategic Sourcing’ een e-sourcingoplossing met eRFx- en eAuction-tools. Het systeem is eveneens uitgerust met instrumenten voor supply base management en contractmanagement.

Volgens Basware kun je met hun nieuwe S2P-oplossing de efficiency aanzienlijk verhogen, realiseer je een snellere terugverdientijd én een lager supply chain risico.

Scroll naar boven