E-proQure onderzoekt Coupa inkoopsoftware

Coupa neemt het Zwitserse Simeno over

Ook Coupa Software, wereldwijd een van de grootste bedrijven in spend management, is weer op overnamepad. Het softwarebedrijf neemt het Zwitserse Simeno Holding AG over. Simeno is specialist in ‘cross-catalog search’ (zoek-en-vind) oplossingen en catalog management voor de B2B-markt. Eind november kondigde softwarebedrijf Jaggaer ook al een overname aan. Jaggaer neemt BravoSolution over.

Simeno is gevestigd in Basel en heeft kantoren in Duitsland en de Verenigde Staten. SAP en Oracle maken onder meer gebruik van de e-catalog oplossingen van Simeno, die je kunt integreren in e-procurement tools. Simeno’s technologie voor zoek-en-vind-oplossingen maakt het mogelijk om tegelijkertijd te zoeken in bedrijfs- en leverancierscatalogi. Het bedrijf richt zich naast catalog management op snel uploaden en zoeken.

Rob Bernshteyn, CEO van Coupa: “With our acquisition of Simeno, we continue to execute on our vision of delivering the most Open and User-Centric cloud platform for business spending in the market”.

Coupa en Amazon Business

Het softwarebedrijf kondigde in mei 2017 al de lancering aan van Coupa Open Buy met Amazon Business. Bedrijven, (hoge) scholen en de publieke sector kunnen zo vanuit Coupa Open Buy ook via Amazon Business producten zoeken, vinden, vergelijken en kopen.

Persbericht van Coupa

Scroll naar boven