Coupa hoofdkantoor USA

Coupa verruimt beursmogelijkheden studenten

Als onderdeel van haar Corporate Social Responsibility Programma  (CSR) heeft Coupa de beursmogelijkheden verruimd van €50.000 (2019/2020) naar €75.000,- voor het schooljaar 2020/2021. Het CSR programma biedt een financiële tegemoetkoming en daarnaast mentorschap aan studenten met een beperkt budget. Selectiecriterium is dat de studenten de kernwaarden van Coupa ondersteunen en hun talenten willen ontwikkelen.

Aanvragen studentenbeurs academisch jaar 2020-2021 geopend

In 2019 ontving Coupa circa 5400 aanvragen, waarvan er uiteindelijk na selectie de 17 meest veelbelovende studenten in totaal €50.000,- hebben ontvangen. Dit is per student een beurs van maximaal €5.000,-. Voor 2020/2021 is het totale bedrag verhoogd naar €75.000,-, met individuele toekenning tot maximaal €5.000,- per student. Het programma staat open voor verschillende studenten die academische excelleren en een financiële bijdrage nodig hebben. Meer informatie over of het aanvragen van een beurs 2020/2021 vind je op deze pagina.

Meer dan alleen een financiële bijdrage

Studenten die een beurs ontvangen, krijgen meer dan alleen financiële middelen. Ook krijgen ze een Coupa mentor toegewezen, een ervaren professional die praktijk en theoretische begeleiding op zich neemt. Dit met als doel de benodigde competenties te ontwikkelen en het netwerk van de student verder te verbreden.

Positieve invloed op locale en wereldwijde gemeenschappen

De ‘Coupa Cares’ beurs is een initiatief dat onderdeel uitmaakt van Coupa’s Corporate Responsibility Program (CSR). Dit programma is gebaseerd op de kernwaarden van Coupa: klant succes garanderen, focus op resultaten en het streven naar excellentie. Als globale speler  is Coupa gericht op het realiseren van duurzame bedrijfsvoering en te streven naar het realiseren van maatschappelijke en social impact voor haar klanten en in locale en wereldwijde gemeenschappen.

Scroll naar boven