incompany workshops e-procurement

Eerste Incompany workshops e-Procurement een succes

Sinds september 2018 is E-proQure gestart met het uitvoeren van workshops e-Procurement. Deze workshops bieden wij ook incompany aan. De eerste incompany varianten zijn inmiddels afgerond. In deze blog leg ik uit wat de voordelen zijn van een incompany workshop.

Voordelen van een incompany workshop e-Procurement?

  • Bedrijfseigen theorie, cases en opdrachten;
  • Teamontwikkeling: laat medewerkers samen en van elkaar leren;
  • Resultaat direct toepasbaar in de praktijk;
  • Bepaal zelf de datum en locatie van de workshop.

Incompany workshops: twee voorbeelden

In de afgelopen maand hebben we voor een middelgrote gemeente een sessie e-Procurement verzorgd. De gemeente heeft gekozen voor een kennissessie e-Procurement in de ochtend voor de gehele projectgroep gericht op een scheppen van een gemeenschappelijk kader. ’s Middags heeft een werkgroep een maatwerk workshop gevolgd. Doelstelling van de gemeente was het opstellen van een door de werkgroep gedragen managementadvies gericht op geautomatiseerde ondersteuning van het bestel- en betaalproces en contractmanagement.

De leden van Coöperatie Inkoopbureau Zuid hebben eind oktober een e-Procurement kennissessie gevolgd. Doel van deze sessie was het verkrijgen van inzicht in wat e-Procurement is en op welke wijze deze een bijdrage kan leveren aan inkoopprofessionalisering. Ook zijn de aandachtspunten bij de verschillende fasen van een e-Procurement traject aan de orde gekomen en nieuwe technologieën zoals blockchain en artificial intelligence. De sessie is door de deelnemers enthousiast ontvangen.

Meer weten?

Met een team, meerdere afdelingen, een organisatie of binnen een samenwerkingsverband kun je een workshop volgen toegespitst op jouw organisatie en/of casus. Of pak je met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan.

Scroll naar boven