E-proQure samenwerken aan digitalisering

Eerste workshop e-Procurement voor bedrijven een succes

Op 11 september vond de eerste e-Procurement workshop voor bedrijven door E-proQure plaats. De workshop is enthousiast ontvangen door de deelnemers: ‘Hoog praktisch gehalte’, ‘Geeft energie om te starten’, ‘Goede opzet en interactie. Sluit aan bij mijn behoefte’. Daarnaast zijn inmiddels ook de eerste incompany workshops gestart.

Trainers Gert Walhof en Antoinette Vriend, beiden ook in de praktijk betrokken bij inkoopdigitaliseringstrajecten, geven tijdens de workshop inzicht in de toegevoegde waarde van e-Procurement voor de inkoopfunctie. Ze presenteren praktische hulpmiddelen om dit te ontwikkelen en hoe hiermee te werken. Ook wordt aan de hand van de SLIM-aanpak een fasemodel geboden met aandachtspunten bij de voorbereiding, selectie, implementatie en ingebruikname van e-procurementtrajecten. Inzicht in het aanbod en marktontwikkelingen van software ter ondersteuning van inkoop in de Benelux is hiervan een belangrijk onderdeel. Tot slot wordt aandacht besteed aan nieuwe technologieën, zoals blockchain en artificial intelligence.

Deelnemers aan de workshop gebruiken deze om inzicht te krijgen hoe inkoopdigitalisering kan ondersteunen bij inkoopprofessionalisering en een aanpak voor een e-procurementtraject.

De volgende workshop e-Procurement voor bedrijven is op 30 oktober 2018.

Meer informatie over de workshops

Scroll naar boven