Hoofdkantoor Exact Delft

Exact en Vendorlink sluiten een partnerschap

Exact en VendorLink hebben een partnerschap gesloten. Het Veenendaalse VendorLink biedt online leveranciersmanagement-software die inzicht geeft in alle informatie van een leverancier. Deze software is geïntegreerd met de financiële software van Exact, wat volgens beide partijen verbetering van de leveranciersrelatie en van het inkoopbeleid mogelijk maakt.

Inzicht in performance leverancier

De software van VendorLink is geschikt voor organisaties met een jaarlijks inkoopvolume vanaf vijfduizend facturen. Ook organisaties die te maken hebben met bepaalde aanbestedingsverplichtingen, verantwoordingsverplichtingen of organisaties die moeten voldoen aan bepaalde certificering, kunnen dit met behulp van de VendorLink-software beter handhaven. Dankzij integratie met de financiële software van Exact kunnen gegevens uit beide pakketten nu worden gecombineerd en aangevuld. Zo ontstaat zicht op de performance van de leverancier. Op basis daarvan zijn inkoopcondities en samenwerking te verbeteren en besparingen op inkoop te realiseren.

Geïntegreerde oplossing 

Met Exact Purchase to Pay en Exact Expense Management wil de softwareleverancier klanten ondersteunen met het vereenvoudigen van inkoopprocessen en inzicht geven in hun uitgaven en inkoopverbeteringen. Het product van VendorLink haalt data uit de software van Exact en zorgt er naar eigen zeggen voor dat ondernemingen inzicht krijgen in de verbetermogelijkheden van het inkoopproces, de samenwerking met leveranciers en het optimaal gebruik maken van inkoopcontracten.

Ontstaan geïntegreerde oplossingen

Wolter Rebergen, productmanager bij Exact, geeft aan dat er door het partnerschap met VendorLink geïntegreerde oplossingen ontstaan. Hij stelt dat vooral de overheid, zorg en educatie profiteren van deze combi. Ook Maarten de Ru, coo van VendorLink, noemt VendorLink een interessante toevoeging voor de 750 organisaties die hun financiële administratie met Exact beheren.

Scroll naar boven