Hoofdkantoor Exact Delft

Exact neemt ProQuro over

Exact, leverancier van bedrijfssoftware voor het mkb in de Benelux, neemt procurement-softwarespecialist ProQuro over. Met de toevoeging van de inkoopmanagementoplossingen van ProQuro biedt Exact per direct de mogelijkheid om financiële en inkoopprocessen te integreren.

“Dit is een mooie stap voor ProQuro en voor onze klanten”, aldus Roy de Brouwer, co-founder van ProQuro. “Nu we onderdeel zijn van Exact, kunnen we ons sterker richten op innovatie. Zo maken we de voordelen van professioneel inkoopmanagement beschikbaar voor bedrijven van elke omvang.”

Exact-klanten kunnen meteen gebruikmaken van ProQuro, meldt het persbericht. De inkoopsoftware kan worden geïntegreerd met Exact Financials, Exact Globe en Exact Online. De komende maanden wordt gewerkt aan een nauwere integratie van ProQuro in het productportfolio van Exact. Daarnaast blijven de ProQuro oplossingen als losstaande producten verkrijgbaar.

Reactie Exact op overname

Phill Robinson, CEO van Exact over de overname: “Effectief inkopen is een essentiële bedrijfsbehoefte. De aanpak van veel bedrijven is echter vaak tijdrovend, kostbaar, foutgevoelig en inefficiënt”. “Het is zeker ook voor het mkb van belang dat uitgaven beheersbaar zijn. Dankzij deze overname bieden we de oplossing om dat efficiënt te doen. Relatief kleine kostenbesparingen kunnen in de loop van de tijd een aanzienlijk voordeel opleveren en bijdragen tot een verbetering van de bedrijfswinst.”

Scroll naar boven