E-proQure ISPNext

Integratie productaanbod ISPnext en Vendorlink afgerond

In juli jl. berichtten ISPnext en VendorLink dat zij hun krachten gingen bundelen. Vanuit ISPNext hebben wij inmiddels vernomen dat de complementaire cloudoplossingen van beide fusiepartners inmiddels als een geïntegreerde suite worden aangeboden. Dit is onlangs tot uiting gebracht middels de presentatie van het nieuwe logo van ISPNext. In de loop van 2022 zal het geïntegreerde productaanbod als zodanig in de marketinguitingen worden verwerkt.
Vooralsnog blijven de geïntegreerde cloudoplossingen ook onafhankelijk van elkaar beschikbaar.

Positionering als Business Spend Management Suite

Door het integreren van de oplossingen van ISPNext en Vendorlink is een suite ontstaan die gericht is op het beheersen van de inkoopuitgaven bij klanten. We kennen deze positionering als Business Spend Management oplossing ook van internationaal opererende, geavanceerde source-to-pay suites zoals Coupa, Jaggaer en Proactis. Het is dan ook niet vreemd dat ISPNext begin 2021 de vanuit Coupa afkomstige Gustaf Tanate als CEO heeft benoemd om inhoud te geven aan de positionering en koers van ISPNext.

Aspiraties voor de Europese markt

In lijn met de ambities zoals wij die kennen van Coupa, zijn ook de ambities van ISPNext ambitieus te noemen. Namelijk het binnen 5 jaar veroveren van een leidende positie binnen de Europese markt.

Opname in E-proQure Vendor Landscape Onderzoek

Informatie over de geïntegreerde oplossing worden naar verwachting einde maart in ons Vendor Landscape onderzoek gepubliceerd.

Over ISPnext  (bron: ISPNext)

ISPnext, voorheen ISProjects, is een toonaangevende leverancier van Business Spend Management oplossingen. Met ISPnext borg je het hele Source-to-Pay proces en bereik je in no-time een duurzame bedrijfsvoering. Van Vendor Management, Sourcing, Contract Management, Procurement, Accounts Payable Automation tot aan Spend Analytics.

Inmiddels werken meer dan 350 (inter)nationale klanten met onze Source-to-Pay oplossingen..

VendorLink is opgericht in 2009 en levert software en diensten op het gebied van Sourcing, Spend-, Contract-, en Leveranciers Management. VendorLink brengt complete organisatie uitgaven in kaart en stelt organisaties in staat contractafspraken te monitoren op inhoud, risico’s te analyseren en de prestatie van leveranciers te meten in relatie tot de contractafspraken. 

Scroll naar boven