ISPnext en Vendorlink bundelen krachten

ISPnext en VendorLink bundelen hun krachten. De groeiambities van beide organisaties wordt op deze manier kracht bijgezet. Omdat de cloudoplossingen van ISPnext en VendorLink volledig complementair zijn, is dit een belangrijke stap in de strategische ambitie van beide partijen om hun positie verder uit te bouwen in de Europese markt. Door digitalisering van zowel de strategische als transactionele processen, zijn (toekomstige) klanten in staat alle uitgaven efficiënter, doelmatiger en kostenbewuster te kunnen beheersen. 

Meerwaarde rondom het managen van alle bedrijfsuitgaven 

Door de krachtenbundeling van het leveranciersmanagementproduct van VendorLink met de factuursoftware van ISPnext verwachten beide bedrijven klanten meer waarde te kunnen bieden. Bijvoorbeeld rondom het beheren van alle bedrijfsuitgaven. Zelfs zoveel dat groeien buiten de Nederlandse grens een ambitie is. De komende maanden wordt gewerkt aan een naadloze integratie van VendorLink en ISPnext. De applicaties blijven daarnaast onafhankelijk van elkaar beschikbaar. 

Woordvoerder Luuk Harmsen van Vendorlink benadrukt dat het niet gaat om een overname van de ene door de andere partij. ‘Het gaat om een aandelentransactie tussen de partijen. Beide partijen behouden wel hun naam, logo en systeem.’ 

Over ISPnext  

ISPnext, voorheen ISProjects, is twintig jaar geleden opgericht en inmiddels een van de grotere leveranciers van factuurverwerkingsoplossingen in de Benelux. ISPnext richt zich zelfstandig op de ontwikkeling, verkoop, implementatie en support van de oplossingen voor de digitalisering van uitgavenprocessen. Ruim tweehonderdvijftig klanten maken gebruik van de software van het bedrijf. Integraties met diverse erp (enterprise resource planning)-oplossingen zijn mogelijk.  

VendorLink is opgericht in 2009 en levert software en diensten op het gebied van Sourcing, Spend-, Contract-, en Leveranciers Management. VendorLink brengt complete organisatie uitgaven in kaart en stelt organisaties in staat contractafspraken te monitoren op inhoud, risico’s te analyseren en de prestatie van leveranciers te meten in relatie tot de contractafspraken. 

Scroll naar boven