E-proQure ISPNext

ISPnext integratie met Microsoft Dynamics 365 eenvoudig en flexibel

De cloud business solutions van ISPnext zijn vanaf nu gemakkelijk aan te sluiten op Microsoft Dynamics 365 Business Central. De connector voor het ERP systeem van Microsoft is vanaf nu te downloaden in de MS App Source van Microsoft. De standaard, uitgebreide en geavanceerde interface is plug-and-play aan te sluiten voor Business Central gebruikers.

Standaard en flexibele integratie 

John Schouten, Director Product Management, over de nieuwe connector: “Al jaren hebben we het over een stekker-stopcontact voor ERP koppelingen maar moest er altijd nog wel een “elektricien” de stekkerdoos installeren. Met de nieuwe cloud technologieën komt er bij het koppelen van het ERP systeem en ons BSM platform geen IT’er meer aan te pas. Deze standaard en flexibele integratie zorgt voor snellere en soepelere implementaties. Zo kunnen wij nog sneller waarde toevoegen voor onze klanten.” 

De techniek binnen Dynamics 365 Business Central vraagt vanaf versie 15 om een andere aanpak. Daarop is de nieuwe connector ontwikkeld. John: “Dynamics 365 Business Central Cloud en On Premise (voorheen MS Navision) klanten met versie 15 en hoger kunnen we nu gemakkelijk bedienen via de MS App Source. Eenmaal aangemeld in de MS App Source kunnen gebruikers van onze Source-to-Pay oplossingen gemakkelijk de connector downloaden en zelf aansluiten op Dynamics 365 Business Central. Klanten met oudere Navision en BC versies kunnen nog altijd vertrouwen op de al bestaande koppeling die wij al sinds jaar en dag hebben.”

Samenwerking met Acknowledge

Na de succesvolle koppelingen met AX2012 en Dynamics 365 F&O is ook de koppeling met Business Central in samenwerking met partner Acknowledge ontwikkeld. Hans Oosterling, Business Unit Manager bij Acknowledge: “Na de vele gezamenlijke implementaties en ontwikkelingen weten we wat we aan elkaar hebben. We zijn experts op onze eigen domeinen. Dit versterkt elkaar en resulteert in een solide en flexibele connector met de ISPnext oplossingen.” De consultants van Acknowledge zijn gespecialiseerd in Microsoft Dynamics (365 F&O, 365 BC en AX2012). 

Over Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics NAV was de vorige ERP-oplossing van Microsoft voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Bedrijfsprocessen binnen de organisatie werden met de software geautomatiseerd. De software is nu terug in een applicatie binnen Dynamics 365: Dynamics 365 Business Central. Stroomlijn en ontwikkel je bedrijf met Dynamics 365 Business Central, een uitgebreide oplossing voor zakelijk beheer voor het mkb.

Lees hier meer over de geavanceerde plug-and-play connector in de MS App Source omgeving van Microsoft

Scroll naar boven