E-proQure ISPNext

ISPnext webinar week biedt update kennis inkoopprocessen

Van 26 tot en met 30 september organiseert ISPNext een webinar week. Iedere dag worden er verschillende webinars uitgezonden tijdens meerdere time-slots. Hierbij komen de belangrijke in het Source-to-Proces komen aan bod:

  • De groei naar Business Spend Management
  • Contract Management & Spend Analytics
  • Sourcing
  • Procurement
  • Vendor Management
  • Accounts Payable Automation

Inschrijven voor de separate onderdelen kun je via deze link.

Lukt het je niet om deel te nemen aan een webinar maar wil je het webinar wel ontvangen? Schrijf je dan in voor het webinar. Het webinar met de bijbehorende informatie zal dan worden toegestuurd.

Uitgelezen kans voor een kennisupdate

Leveranciers van inkoopsoftware delen op diverse manieren informatie en kennis die nuttig is voor inkopers. Of het nu gaat over het organiseren en inrichten van inkoopprocessen of over de wijze waarop hun software je daarbij kan helpen.

Als inkoper biedt een regelmatige update van je kennis over inkoopprocesvoering en de hiervoor beschikbare software een goed uitgangspunt om je eigen actuele situatie binnen je organisatie te evalueren. Het leert je tevens om de relatieve verschillen tussen leveranciers en hun oplossingen te herkennen en ontwikkelingen die voor jouw organisatie belangrijk zijn te herkennen.

Het programma biedt een breed scala aan inkoopprocessen. Aangezien ISPNext zich profileert als Business Spend Management suite biedt dit tevens de kans om de inkoopfunctie vanuit dit perspectief te zien.

Over ISPnext  (bron: ISPNext)

ISPnext, voorheen ISProjects, is een toonaangevende leverancier van Business Spend Management oplossingen. Met ISPnext borg je het hele Source-to-Pay proces en bereik je in no-time een duurzame bedrijfsvoering. Van Vendor Management, Sourcing, Contract Management, Procurement, Accounts Payable Automation tot aan Spend Analytics.

Inmiddels werken meer dan 350 (inter)nationale klanten met ISPNext Source-to-Pay oplossingen.

Scroll naar boven