E-proQure onderzoekt inkoopsoftware zoals Jaggaer Procurement simplified

Jaggaer en Tealbook gaan partnership aan voor betrouwbare leveranciersdata

Jaggaer, een leider op het gebied van spendmanagement, en Tealbook, een betrouwbare bron van leveranciersdata, hebben recent een nieuwe partnership aangekondigd. Door de partnership worden leveranciersdata verrijkt door toegang tot Tealbook intelligente leveranciersplatform.  

Nieuwe leveranciers en betrouwbare leveranciersinformatie 

De samenwerking biedt de klanten van Jaggaer mogelijkheden tot het vinden van nieuwe leveranciers en data waaronder diversiteitsstatus, compliancy en certificeringen. Toegang tot betrouwbare actuele data is een uitdaging voor veel ondernemingen, hetgeen innovatie, besluitvorming en wendbaarheid kan belemmeren. Daarmee wordt het bijhouden van leveranciersgegevens geautomatiseerd. Leveranciers houden de leveranciersprofielen bij Tealbook als aanvulling op het Jaggaer-portal. Door op machine learning gebaseerde technologie worden Tealbook data automatisch geupdated, waardoor besluitvorming over leveranciers sneller en eenvoudiger worden genomen. 

Diversificatie van leveranciersbestand actueel 

Veel van de klanten van Jaggaer zijn als gevolg van de corona-crisis genoodzaakt tot het diversificeren van hun leveranciersmix. Dit vanuit de een groeiende behoefte aan risicoreductie en de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, social return en corporate governance. Partnership met Tealbook geeft het vertrouwen dat klanten sneller kunnen reageren op kansen en bedreigingen met het voorzien in betrouwbare leveranciersdata voor de upstream besluitvormingsprocessen. Dit in de ontwikkeling naar een volledig autonome inkoopfunctie door het verlichten van handmatige data updates. Op lange termijn willen Jaggaer en Tealbook een roadmap ontwikkelen naar een volledige integrale van hun softwareplatforms. 

Over Tealbook 

Tealbook’s leveranciersdata biedt een innovatief en eenvoudig te implementeren benadering voor het automatisch verzamelen, valideeren van leveranciersinformatie van 400 miljoen websites en 600 data bronnen. Het platform ondersteunt bedrijven in het vermijden van leveranciersdisrupties in tijden van crisis. Ook ondersteunt het strategische doelstellingen zoals leveranciersdiversificatie en het verbeteren van de kwaliteit van de besparingen vanuit strategische sourcing. Voornamelijk in nieuwe inkoopcategorieën waar sprake is van minder marktkennis.  

Over Jaggaer 

Jaggaer is een wereldwijde grote speler op het gebied van spendmanagement, door het aansluiten van klanten op een leveranciersnetwerk van 4 miljoen leveranciers in 70 landen. Jaggaer biedt een end-to-end SaaS-gebaseerde inkoopoplossingen in een platform (jaggaer one) waaronder geavanceerde spendanalyse, categorie management, leveranciersmanagement, sourcing, contractmanagement, purchase-to-pay, e-facturering, supply chain management en voorraadmanagement.  

Scroll naar boven