E-proQure onderzoekt inkoopsoftware zoals Jaggaer Procurement simplified

Jaggaer geselecteerd door EC voor eCare project

De Europese Commissie heeft Jaggaer geselecteerd voor de coördinatie van het project eCare. Het eCare project is een zorgproject gericht op het zoeken naar innovatieve digitale oplossingen voor de preventie en kennismanagement van vergrijzing. Doelstelling hiervan is de onafhankelijkheid en welzijn van ouderen te verhogen, en het zorgbudget te verlagen. Met het project is een budget van 5,6 miljoen euro gemoeid, die voor 90% wordt gefinancierd door de Europese Commissie onder het Horizon 2020 programma. Naast Jaggaer zijn organisaties uit Spanje, Italië, Portugal en Polen betrokken bij het project. Het project wordt operationeel op 31 augustus 2023.

Vergrijzing is een van de grootste uitdagingen vandaag de dag. In 2020 is een derde van de Europeanen boven de 60. Tezamen met de laag geboortecijfer, leidt dit tot wijzigingen in de structuur van de Europese maatschappij, met gevolgen voor het economische systeem, sociale zekerheid en de gezondheid.

In 2016 prijs gewonnen voor RELIEF Project

In 2016 is ook een ander zorginitiatief van Jaggaer voor Europese projecten, het RELIEF Project genaamd, in de prijzen gevallen als een van de 50 digitale ideeën van het jaar. Het project was erop gericht om ICT oplossingen te vinden voor patiënten met chronische pijn. Het project werd mede gefinancierd door de Europese Unie vanuit het Horizon 2020 programma.

Recente investering Cinven in Jaggaer

In juli 2019 nog maakt Jaggaer bekend dat investeringsmaatschappij Cinven een grote investering had gedaan in haar bedrijf. In de afgelopen drie jaar is Jaggaer bijna drie keer zo groot geworden na overname door Accel-KKR, en intentie is om deze sterke groei door te zetten. Cinven heeft tot op heden 37 miljard euro geïnvesteerd in 135 bedrijven in Europa en Noord-Amerika. Cinven ondersteunt de plannen van het management van Jaggaer en hun activiteiten om de middelen en vermogens te verhogen het Jaggaer One-platform.

Over Jaggaer

Jaggaer is een wereldspeler en leverancier van spend management-oplossingen, met ruim 2000 klanten en een wereldwijd netwerk van 4 miljoen aangesloten leveranciers in 70 landen. Jaggare heeft vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika, APAC, Azië en EMEA. Het bedrijf levert complete, op SaaS gebaseerde source-to-pay-oplossingen voor eProcurement met geavanceerde uitgavenanalyses, sourcing, leveranciersbeheer, contractenbeheer, besparingsanalyse en voorzieningen voor slimme workflows. En dat op 1 platform: het Jaggaer One platform. Al meer dan twintig jaar ontwikkelt Jaggaer inkoopoplossingen en is daarbij sterk gericht op innovatie door te luisteren naar alle klanten en belanghebbenden in het bedrijfsleven, de overheidssector en de academische wereld. Het bedrijf beschikt inmiddels over 37 patenten.

Scroll naar boven