E-proQure onderzoekt inkoopsoftware zoals Jaggaer Procurement simplified

Jaggaer introduceert project based procurement oplossing

Softwareleverancier Jaggaer heeft recent een nieuwe oplossing geïntroduceerd: Project Based Procurement (PBP). Deze oplossing biedt mogelijkheden om het projectmanagement van sourcing tot en met bestel- en betaalproces geautomatiseerd te ondersteunen.

PBP-oplossing JaggaerBij veel e-procurementoplossingen zien we in ons onderzoek dat de geautomatiseerde ondersteuning voor de voorbereiding van een aanbesteding beperkt is. Ook is de koppeling met het contractbeheer en -management of de uitvoering ervan beperkt. In de praktijk leidt dit vaak tot het gebruik van charters en Excel-sheets om het proces beheersbaar te maken. Jaggaer biedt hiervoor nu een project based procurement oplossing.

De PBP-oplossing is door Jaggaer in samenwerking met twee klanten aan de hand van een aantal complexe projecten ontwikkeld om de praktische toepasbaarheid te vergroten. Een interessante ontwikkeling, ook voor Nederlandse inkoopsoftware aanbieders. Voor point solutions alsook voor integrale oplossingen om nog meer toegevoegde waarde te bieden.

Video project based procurement

Jaggaer biedt op de site een korte video over PBP, waarvoor je wel je gegevens moet achterlaten

Scroll naar boven