E-proQure onderzoekt inkoopsoftware zoals Jaggaer Procurement simplified

Jaggaer introduceert nieuwe release als ‘Intelligent Procurement Solution’

Jaggaer kondigde eind juli de nieuwe release Jaguar 18.2 aan als ‘Intelligent Procurement Solution’ en een ‘evolutie’ in het source-to-payproces. De focus in deze nieuwe release ligt op gebruikersvriendelijkheid met als uiteindelijke doel: slim shoppen. The software features zijn ontwikkeld voor gebruikers in de markten: productie, consumentengoederen, zorg, onderwijs en de wetenschap.

Volgens Jaggaer omvat de release Jaguar: 18.2:

  • Flexibel in te richten approval routing in het e-Procurement proces maakt het mogelijk om ‘on the fly’extra stappen toe te voegen in het proces, waarbij standaardprocessen moeten worden verbeterd om bedrijfsscenario’s in de praktijk te ondersteunen.
  • ‘Two clicks and a buy’, waardoor de shopervaring meer intuïtief is met een duidelijke interface die steeds meer toegaat naar slim shoppen.  Het biedt feedback van de klanten in combinatie met best practices in e-commerce design.
  • LivePrice Plus ™ vermindert e-Procurement punch-outs en vereenvoudigt de winkelervaring door punch-outprijzen rechtstreeks in de zoekresultaten weer te geven.
  • Met RateManager kunnen kopers verschillende belastingtarieven en codes opgeven, waaronder GST, HST en Use Tax. De belastingconfiguratie kan handmatig worden ingesteld of via automatiseringsregels.
  • Met ASO’s Routing Network Optimization kunnen providers individueel bieden op elk transportsegment, waardoor er betere prijsinformatie beschikbaar komt en er volgens Jaggaer meer onderhandelingskracht mogelijk is.

Lees meer over de release 18.2

Scroll naar boven