E-proQure onderzoekt inkoopsoftware zoals Jaggaer Procurement simplified

Jaggaer partnert met Workato iPaaS

Jaggaer werkt sinds kort samen met iPaas leverancier Workato. De samenwerking stelt Jaggaer in staat om een breed scala aan integraties te realiseren, waaronder verbindingen met specifieke, gelokaliseerde datafeeds tussen JAGGAER en ESG of leveranciers van risicogegevens van leveranciers, evenals bekende bedrijfssoftwaresuites.

De JAGGAER & Workato-samenwerking versnelt de time-to-value voor JAGGAER-klanten zonder dat IT-specialisten veel tijd en moeite kwijt zijn.

Lees meer over iPaas als centraal platform voor data-management

Integraties via “recepten” en connectoren, zonder code

Klanten halen direct waarde uit een bibliotheek met kant-en-klare integraties (ook wel ‘recepten’ genoemd). Recepten hebben veel geavanceerde functies, waardoor ze alle scenario’s voor app-integratie en workflowautomatisering aankunnen, inclusief complexe gegevenstransformaties, voorwaardelijke triggers en acties, duplicaatdetectie en nog veel meer.

Workato’s platform is uitbreidbaar, waardoor het nieuwe applicaties kan ondersteunen naast de vele die kant-en-klaar beschikbaar zijn. Bovendien biedt het platform een ​​krachtige en configureerbare REST-dataconnector, waardoor integratie met veel systemen mogelijk is zonder code te schrijven. Door de samenwerking kunnen niet-specialisten JAGGAER source-to-pay-applicaties verbinden met bedrijfssoftware van leveranciers zoals NetSuite, Oracle, SAP, Workday en Microsoft, evenals aangepaste applicaties, databases en datafeeds zoals Dun & Bradstreet.

Snel integraties realiseren met Low-code/no-code

Workato’s low-code/no-code platform stelt zowel business- als IT-teams in staat om integraties te bouwen met vijf keer de snelheid van typische integratieplatforms. Dit wordt bereikt door versnellers zoals vooraf gebouwde connectoren voor meer dan 1000 SaaS, lokale databases, ERP en meer; 400.000+ kant-en-klare recepten voor algemene bedrijfsprocessen gedeeld door 70.000+ communityleden. Een volledig cloud-native architectuur die is gebouwd voor schaalbaarheid en snelheid vermindert de operationele voetafdruk en totale kosten aanzienlijk.

IT Governance

Workato bevat een beheertool die bedrijfsoverschrijdend inzicht biedt in gebruikers/gebruik, integratieprocessen en de applicaties die ze verbinden. De tool ondersteunt ook het toewijzen van verschillende niveaus van verantwoordelijkheid en zichtbaarheid binnen het platform, en maakt samenwerking mogelijk tussen zakelijke en IT-gebruikers.

Scroll naar boven