bijeenkomst

Kennisbijeenkomst operationele inkoop en purchase-to-pay (P2P)

InkoopMeesters, inkooporganisatie voor het onderwijs, organiseert 10 april de kennisbijeenkomst ‘Operationele inkoop en purchase-to-pay’. E-proQure Kennispartner Antoinette Vriend verzorgt deze dag een sessie over de veranderkundige aspecten van de voorbereiding, selectie en implementatie van een P2P-systeem.

Programma 10 april

09.45 uur – 10.30 uur: ontvangst

10.30 – 11.15 uur: sessie door Antoinette Vriend

Antoinette Vriend behandelt in deze sessie de veranderkundige aspecten van de voorbereiding, selectie en implementatie van een P2P-systeem. Hoe krijg je gebruikers en andere belanghebbenden mee in het gebruik van een systeem? En hoe bouw je verder aan het gebruik van een systeem? Dit zijn vragen die in de presentatie van Antoinette centraal staan.

11.15 – 11.45 uur: Pauze

11.45 – 12.30 uur: sessie door Marcel Bressers, commodity buyer bij Bosch en auteur van o.a. het boek ‘Inkoopwijzer’

Vanuit zijn kennis van en ervaring met operationele inkoop in de industrie vertelt Marcel Bressers tijdens de kennisbijeenkomst over het belang van operationele inkoop. Over de voordelen die een goed georganiseerde operationele inkoop met zich meebrengt en hoe dat gerealiseerd kan worden. Ook geeft hij een inkijkje in ontwikkelingen op het gebied van operationele inkoop, zoals robotisering.

12.30 – 13.30 uur: Lunch

13.30 – 15.00 uur: sessie door InkoopMeesters

InkoopMeesters is al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van een hulpmiddel op het gebied van operationele inkoop. Bij de kennisbijeenkomst vertelt het bedrijf meer over de manier waarop ze scholen in de nabije toekomst willen gaan voorzien van (gratis) contractbeheer-, contractmanagement- en besteltools. Ook wordt er deze sessie gesproken over de wijze waarop het bedrijf inkopers wil gaan helpen om in control te komen van hun spend en het besparen van geld en tijd.

15.00 – 16.00 uur: netwerken

Aanmelden

Aanmelden voor de kennisbijeenkomst ‘Operationele inkoop en purchase-to-pay’ kan per mail tot 3 april: post@inkoopmeesters.nl

Scroll naar boven