evenement

Kennispartners verzorgen lezingen bij vakbeurs Facilitair en NEVI Zorg Congres

Kennispartners Antoinette Vriend en Gert Walhof verzorgen de komende periode een tweetal lezingen tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 23 t/m 25 januari en het NEVI Zorg Congres op 7 en 8 februari a.s.

25-01-2019: Lezing ‘Welke invloed moet de facilitair manager hebben op de selectie van inkoopsoftware?’

Op 25 januari verzorgt E-proQure kennispartner Antoinette Vriend een lezing tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer met als titel ‘Welke invloed moet de facilitair manager hebben op de selectie van inkoopsoftware?’

De facility manager moet aan boord zijn als er binnen de organisatie wordt nagedacht over welke software in de toekomst te gebruiken. Daarbij hoort goed inzicht in het aanbod van software en bijbehorende specificaties. Maar wie verzamelt deze informatie, is onafhankelijk en stelt de rapportage gratis beschikbaar?

Uit onderzoek blijkt dat 62% van de facilitaire services worden ingekocht. Om de afgesproken prestaties te leveren is de facility manager in belangrijke mate afhankelijk van de bijdrage van leveranciers. Kennis over en betrokkenheid bij inkoop om de beste leveranciers te contracteren, de leveranciersprestaties te managen en met leveranciers te innoveren is daarom core business.

Software die het managen van het inkoopproces ondersteunt is daarbij niet meer weg te denken. En het aanbod ontwikkelt zich snel. Nieuwe leveranciers betreden de markt en bestaande leveranciers voegen nieuwe functionaliteit toe en denken na hoe ze nieuwe technologieën als Artificial Intelligence en Blockchain kunnen gaan gebruiken.

Meer informatie en aanmelden

 

08-02-2019: Workshop e-Procurement: fundament niet op orde, dan geen basis voor inzet nieuwe technologieën

Kennispartners Gert Walhof en Antoinette Vriend verzorgen op 8 februari tijdens een tweetal sessies bij het NEVI Zorg Congres een workshop: om 10.30 uur en 11.45 uur.

In deze workshop gaan de kennispartners in op onderstaande ontwikkelingen. Ze laten zien hoe de inkoper kan bepalen wat de volwassenheid is van e-Procurement op dit moment, hoe je bouwt aan een goed fundament, welke invloed nieuwe technologieën kunnen hebben en hoe je daarmee omgaat. e-Procurement gaat de inkoper helpen met kostenmanagementmanagement en innovatie. Inkopers in de zorg moeten er nu mee aan de slag.

Meer informatie en aanmelden

Scroll naar boven