DEPOT4

Lancering platform DEPOT4 voor overbodige voorraden

Deze maand gaat de portal DEPOT4 van start. Hier kunnen bedrijven onder meer oude voorraden en onderdelen aanbieden en kopen. Directeur Hans Prijs over de portal: “Met Depot4 bieden we installatiebedrijven, machinebouwers, paneelbouwers en industriële eindgebruikers de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en producten te verhandelen.”

Veel organisaties hebben oude voorraden en inmiddels overbodige reserve-onderdelen. Daarbij komt dat het vaak een hele zoektocht is bepaalde delen voor machines te vinden. Het kapitaal dat hiermee verloren gaat door afschrijving van voorraden of door downtime van een machine is aanzienlijk. Ook komen de vaak in nieuwstaat verkerende overbodige onderdelen uiteindelijk op de afvalberg terecht. En dat is weinig duurzaam.

Het platform is laagdrempelig ontwikkeld. Kopen en verkopen van onderdelen is zo eenvoudig mogelijk gehouden zodat ook hier de kosten laag blijven.

Het aanbod is binnenkort beschikbaar op de site www.depot4.eu en kan ook getoond worden op 2ba, een dataportal voor technisch Nederland.

Depot4 is een dienst van AfterSalesPlatform BV uit IJsselstein.

Scroll naar boven