fusie

Negometrix en Commerce-hub gaan fuseren

Negometrix en Commerce-hub gaan fuseren in de markt voor digitale inkoop- en contractmanagement tools. Met het samengaan van beide ondernemingen willen ze anticiperen op groeiende ontwikkelingen in de markt en de steeds hogere eisen die worden gesteld aan hun oplossingen. Beide platformen worden verder ontwikkeld en ondersteund, geven beide partijen aan in een persbericht.

De gecombineerde onderneming bedient zo’n 300 opdrachtgevers, zowel in de overheid, semioverheid en het grootbedrijf. Universiteiten, ziekenhuizen, nutsbedrijven en waterschappen maken gebruik van de platformen, maar ook gemeenten, provincies en ministeries zijn klant. Deze opdrachtgevers contracteren gezamenlijk meer dan € 10 miljard per jaar via Negometrix en Commerce-hub.

Jan Siderius, CEO Negometrix: “Doordat we ons deels op verschillende marktsectoren hebben gericht, vullen we elkaar goed aan en ontstaat zo een sterker en completer pakket dat voor een bredere klantenkring aantrekkelijk is. Ook de leveranciers die onze beide platformen gebruiken om offertes in te dienen op de aanvragen van onze klanten zullen profiteren van meer uniformiteit.”

Scroll naar boven