Negometrix neemt spend management tool Publicsoft over

Negometrix heeft PublicSoft overgenomen. Met deze overname breidt Negometrix de functionaliteiten van de software verder uit en verstevigt het haar positie in de Nederlandse markt op het gebied van inkoop, contract- en leveranciersmanagement software.

Negometrix Spend Management

PublicSoft is een Nederlandse SaaS oplossing voor spend analyse en spend management. De software biedt diverse stakeholders in een organisatie grip op uitgaven, contracten en leveranciers. PublicSoft wordt in het productaanbod van Negometrix opgenomen als “Negometrix Spend Management”.

CEO van Negometrix, Sander de Vocht: “Iedere inkooporganisatie ziet spend data als een relevante bron om strategische inkoopkeuzes op te baseren. PublicSoft is een bewezen en direct inzetbare oplossing die uitstekend aansluit bij onze dienstverlening. Als betrokken en kennisrijke softwareonderneming zijn we in staat PublicSoft verder door te ontwikkelen. Met deze overname maken we de digitale inkoop toolkit voor huidige gebruikers van Negometrix en PublicSoft nog completer.”

Beter voldoen aan toenemende veiligheids- en beschikbaarheidseisen

Eigenaar van PublicSoft, André Wolterink: “Met haar 20-jarige bestaan in de Nederlandse markt is Negometrix een betrouwbare en innovatieve leverancier van tactische inkoop software. Door de PublicSoft software over te dragen aan Negometrix zijn we nog beter in staat te voldoen aan de toenemende eisen rondom data veiligheid en beschikbaarheid. Daarnaast ben ik erg enthousiast over het ontwikkelvermogen van Negometrix en het potentieel dat dit biedt voor de PublicSoft software en gebruikers.”

Integratie in productaanbod

Wij zijn als E-proQure zeer benieuwd binnen welke termijn en op welke wijze Negometrix Spend Management gaat integreren in haar huidige productaanbod op het gebied van e-Aanbesteden en Contract- en Leveranciersmanagement. In de huidige snel ontwikkelende inkoopsoftwaremarkt is snelheid en technologie sterk bepalend voor je marktpositie.

Over Negometrix

Negometrix

Negometrix is een internationaal softwarebedrijf met een hoofdkantoor in Utrecht en kantoren in Bulgarije en de Verenigde Staten. Negometrix biedt een SaaS platform voor opdrachtgevers in de publieke en private sector voor inkoop, contract- en leveranciersmanagement. Het bedrijf bedient meer dan 450 opdrachtgevers welke jaarlijks voor meer dan €25 miljard inkoopwaarde aan leveranciers selecteren en contracteren.

Scroll naar boven