opleiding

Nieuw: opleiding inkoop in strategisch perspectief

NIC Academy start in september met een nieuw opleidingsprogramma: ‘Inkoop in strategisch perspectief”.  De opleiding is voor ervaren inkopers/inkoopmanagers bij bedrijven en publieke organisaties. Het programma is gebaseerd op het boek ‘Inkoop in strategisch perspectief‘ van Arjan van Weele, Jordie van Berkel en E-proQure kennispartner Gert Walhof.

Het is een praktijkgerichte programma dat is ontwikkeld op basis van tien herkenbare dilemma’s uit de dagelijkse inkooppraktijk. Deze worden tijdens het programma benaderd vanuit diverse praktijkcasussen, waarbij de laatste theoretische inzichten aan bod komen en verschillende gastsprekers hun visie geven.

NIC Academy organiseert dit programma vanaf september en de lessen worden gegeven door kerndocenten Jordie van Berkel en Gert Walhof. Het programma telt tien blokken. In elk blok treedt ook een gastdocent op, waaronder Arjan van Weele.

Doelstelling is om niet alleen nieuwe theorie te delen, maar vooral praktische toepassingen en oplossingen te bieden.

De tien lesblokken van elk 4 uur (van 16 tot 20 uur) worden met een interval van twee weken gegeven. In elk blok wordt een veelvoorkomend en herkenbaar inkoopdilemma centraal staat en wordt theorie gecombineerd met actuele casussen. Zo wordt vanuit het huidige dilemma toegewerkt naar herkenning, inzicht en oplossingen. Er wordt interactief ingezoomd en gediscussieerd over het desbetreffende dilemma. De aanpak is gericht op verdiepen, verrijken en verfrissen.

Na het doorlopen van het gehele programma heeft de deelnemer goed zicht op de zaken die in zijn/haar werkveld spelen en hoe hiermee kan worden omgegaan.

De opleiding wordt op twee locaties gegeven: de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen of het Aristo Congres- en Vergadercentrum in Eindhoven.

Meer informatie vindt u op de site van NIC Academy

Scroll naar boven