E-proQure Inkoopdigitalisering van inkoopfunctie

Ontwikkelingen inkoopadviesmarkt Benelux

Coppa sluit reseller overeenkomsten met Exact-ProQure en Proactive

Coppa heeft een reseller overeenkomst gesloten met Exact-ProQuro en Proactive. Door het sluiten van deze resellers overeenkomsten wordt Coppa de technische implementatiepartner van deze partijen.

Coppa veel kennis van en ervaring met de markten waarop deze software wordt gebruikt, te weten zorg en overheid. Het inkoopadviesbureau Coppa werkt inmiddels met 100 consultants. Coppa is onder andere bekend van haar propositie van het overnemen van de gehele inkoopfunctie van zorginstellingen.

Door het sluiten van deze resellersovereenkomsten zet Coppa een volgende stap op de inkoopdigitaliseringsweg. Wij zijn zeer benieuwd welke andere inkoopadviesbureaus hierin volgen.

NIC en Procumulator onderdeel van de Aeves Groep

Het NIC en Procumulator worden onderdeel van de Aeves Groep. De Aeves Groep wil hiermee haar leidende positie in de inkoopmarkt versterken en twee waardevolle bedrijven met een sterke reputatie toevoegen aan de reeds bestaande labels.

De Aeves Groep realiseert hiermee een full service aanbod in inkoopdienstverlening en contractmanagement. De dienstverlening richt zicht op: advies, interim management, detachering, opleiding, traineeship, werving & selectie en outsourcing. De uitbreiding volgt op de eerdere overname van Benefit door Aeves in 2016.

Met ruim 500 professionals aan het werk, in zowel de private als publieke sector, levert de Aeves Groep een verdere bijdrage aan de professionalisering van de vakgebieden inkoop, contractmanagement en interim management. Het NIC, voormalig Rijksinkoopbureau van de overheid, is een succesvolle inkoopdienstverlener op het gebied van inkoopprojecten. Procumulator heeft een sterke positie in de outsourcing van inkoop en contractmanagement. Beide bedrijven blijven vooralsnog onder eigen naam opereren.

Scroll naar boven