E-proQure onderzoekt Oracle als potentiële leverancier van Spend Management en inkoopsoftware oplossingen.

Oracle voegt AI gesourced en beheerde gegevens toe aan cloud applicaties

Om organisaties te helpen het potentieel van Artificial Intelligence (AI) gevoede toepassingen te benutten, heeft Oracle DataFox snel het bereik van haar pool van AI-sourced en beheerde gegevens uitgebreid. Met Oracle DataFox kunnen organisaties ervoor zorgen dat schone, nauwkeurige en verrijkte gegevens de AI- en machine-leermogelijkheden binnen bedrijfsapplicaties versterken door gebruik te maken van een krachtige AI-gegevensengine om voortdurend gegevens te vernieuwen en onregelmatigheden te identificeren, zo meldt Oracle.

“Naarmate meer organisaties machine learning toepassen op de belangrijkste bedrijfsprocessen, is de kwaliteit van de gegevens die aan algoritmen worden doorgegeven de belangrijkste factor die de waarde van AI-resultaten bepaalt”, zegt Bastiaan Janmaat, voormalig CEO van DataFox en vice-president Product Management bij Oracle. “We hebben ons slimme gegevensplatform voor het AI-tijdperk gebouwd en zullen de mogelijkheden blijven uitbreiden die verder gaan dan verkoop en marketing, inclusief bedrijfsgegevens voor use cases in financiën, HR en supply chain.”

Met gegevens over miljoenen organisaties, waaronder de meeste openbare bedrijven over de hele wereld, biedt Oracle DataFox toegang tot gegevens over het personeelsbestand van de onderneming, financiering, inkomsten, groeisignalen en prijzen. In tegenstelling tot veel andere gegevensproviders, zorgen de Oracle DataFox-algoritmen voor voortdurende bronvermelding, vernieuwing en analyse van de gegevens om ervoor te zorgen dat deze vers en nauwkeurig zijn en meer dan 49 miljoen keer per week updates van klantrecords uitvoeren. Door gegevens te verstrekken die up-to-date en nauwkeurig zijn, helpt Oracle DataFox de prestaties van AI-mogelijkheden binnen de nieuwste applicaties te verbeteren.

Datafox is door Oracle in oktober 2018 overgenomen. DataFox is een AI-versneller die de slimme advies competenties van Oracle CX en ERP cloud integreert, voornamelijk door adaptieve intelligente apps. Dataflox wordt binnen ERP context toegepast voor het vermijden van leveranciersrisico’s en het ontdekken van alternatieve leveranciers.

Scroll naar boven