Oud Dynamics directeur wordt eerste country directeur Visma Nederland

John Reynders is country director van Visma Nederland geworden. Reynders is afkomstig van Microsoft, waar hij ruim 14 jaar werkte en in zijn laatste functie leiding gaf aan het team Dynamics & Digital Transformation Western Europe.

Het is de eerste keer dat Visma een landendirecteur aanstelt. Het Noorse bedrijf heeft de afgelopen tijd in Nederland diverse overnames gedaan en Reynders is aangetrokken om deze samengestelde organisatie vorm te geven. Hij krijgt ook de taak om verdere groei te realiseren.

De afgelopen drie jaar was Reijnders binnen Microsoft verantwoordelijk voor de cloudtransformatie en de groei van zakelijke applicaties in West-Europa. Ook was hij operationeel directeur (coo) en marketingdirecteur (cmo) van Microsoft Nederland. Naar eigen zeggen is hij sterk gericht op transformaties.

Nederland groeimarkt voor Visma

Nederland is Visma’s belangrijkste groeimarkt. De groei is voornamelijk te danken aan recente overnames van de Nederlandse bedrijven Raet, Roxit, HR2Day, Dotweb, Proactive, Idella, Pinkweb, EBPI en Davilex. De woordvoerder sluit nieuwe Nederlandse acquisities niet uit.

Het Visma-concern is ingedeeld in drie divisies: grootzakelijk (voornamelijk hrm- en payroll-sofware), mkb (voornamelijk boekhoudsoftware) en ‘custom solutions’ (voornamelijk overheidsmaatwerk). De in Nederland overgenomen bedrijven rapporteren elk aan een van de divisiedirecteuren op het hoofdkantoor in Oslo.

Scroll naar boven