E-proQure inkoopsoftware Pactum Contractbeheer

Pactum komt met nieuwe module Bestellingen en Offertes

Pactum breidt functionaliteiten uit en komt met nieuwe module Bestellingen en Offertes. Pactum, aanbieder van contractbeheer software, komt met een nieuwe module Bestellingen en Offertes. Doel is haar klanten niet alleen te ondersteunen bij het verkrijgen van grip op haar contracten, maar nu ook op bestellinge en offertes. De nieuwe module komt na de zomer beschikbaar.

Leverancier bestaat > 10 jaar met > 3000 gebruikers

Pactum bestaat inmiddels ruim 10 jaar en werkt voor klanten in uiteenlopende sectoren met meer dan 3000 gebruikers. Van oorsprong is Pactum ontstaan door oprichter Simon Leijendekker als contractbeheer tool, inmiddels zijn de mdules uitgebreid tot alles wat te maken heeft met contracten. Zo beschikt zij over een module opdrachtregister voor eenmalige opdrachten, opdrachtbevestigingen, werkbonnen en offertes. Voor de leveranciersbeoordeling is een aparte module ontwikkeld. Tot slot beschikt zij over een activamodule zodat alle aangeschafte middelen voor bedrijfsgebruik, verhuur en medewerkers geregistreerd kunnen worden. 

Ontwikkeld vanuit facilitair vakgebied

Uit de opbouw van de modules is te zien dat de applicatie is ontwikkeld vanuit het facilitair vakgebied. Dit blijkt uit de modules Gebouwbeheer, meldingenbeheer en activamodule. Uniek is dat zij ook een verwerkingsregister heeft ontwikkeld, een verplichting waaraan iedere organisatie die op structurele wijze persoonsgegevens verwerkt verplicht is deze op te zetten en bij te houden. Dit kan via een ad-on op het contractbeheer register. 

Meer weten?

Download het E-proQure VLS Onderzoek, in de factsheet van Pactum vindt u meer informatie over de applicatie, functionaliteiten, koppelingen en certificeringen.

Scroll naar boven