Proactis breidt haar portfolio uit met Aurachain low-code platform

Om haar marktleidende positie op het gebied van portfolio te behouden, gaat Proactis het low-code platform van Aurachain gebruiken.

Low-code platform versneld de ontwikkelingssnelheid, vergroot het gebruikersgemak en reduceert de onderhoudskosten van de software. Het platform biedt nieuwe mogelijkheden voor Praoctis, om haar marktpositie te behouden en verder uit te breiden. De snelheid waarmee we nieuwe klantdiensten uitrollen en de toekomstige productontwikkelingen kunnen bijhouden biedt extra waarde voor onze klanten.

Verwacht wordt dan ook dat Proactis de snelheid van nieuwe releases omhoog gaat en nog beter tegemoet kan komen aan de behoeften van klanten. Dankzij de consistente en geoptimaliseerde interfaces wordt de gebruikerservaring gestimuleerd mobiele mogelijkheden.

Over Proactis

Proactis maakt digitale handel toegankelijk voor iedereen door organisaties wereldwijd 100% grip op hun uitgaven te geven. Samen met haar klanten werken zij aan het transformeren van Source-to-Pay processen, zodat zij gemakkelijk kunnen besparen en efficiëntievoordelen kunnen behalen, terwijl compliance wordt verhoogd en risico’s worden verlaagd.

Van sourcingprojecten, contractmanagement en inkooptransacties tot samenwerking met leveranciers en geautomatiseerde factuurverwerking. De geïntegreerde uitgavenbeheeroplossingen van Proactis stroomlijnen en controleren alle inkoop en uitgaven.

Over Aurachain

Aurachain stelt organisaties in staat om snel digitale procesapplicaties te bouwen via een krachtig low-code platform. Gestroomlijnde workflows en uitzonderlijke interfaces leggen direct de expertise vast van materiedeskundigen, bedrijfsanalisten en professionele ontwikkelaars om vanaf dag één echte bedrijfswaarde te leveren. Zowel zakelijke organisaties als overheden gebruiken Aurachain om de ontwikkelingstijdlijnen te verkorten, bedrijfsvoering te optimaliseren en innovatie te versnellen.

Scroll naar boven