Proactis Holdings Plc overgenomen

Proacties van de beurs

Proactis Holdings PlC is overgenomen door Pollen Street Capital en DBAY Advisors Ltd. Dit betekent dat het bedrijf is geaquireerd door Cafe Bidco Limited, die Proactis van de AIM sub-markt van de Londen Stock Exchange heeft gehaald.

Proactis is a spend management software leverancier opererend in de UK, USA, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Het bedrijf biedt een complete Source-to-Pay oplossing voor 1100+ cliënten met meer dan 3 miljoen gebruikers en meer dan 2 miljoen leveranciersrelaties in 100 landen.

Gedeelde visie over de groeistrategie Proactis

Tim Sykes, CEO at Proactis zei over de overname: We hebben een gezamenlijke en gedeelde visie op de lange termijn groeistrategie van Proactis. De strategische partnership met Pollen Street Capital en DBay geeft ons toegang tot hun expertise in snelgroeiende bedrijven aangezien we ons in de volgende groeifase bevinden. David Dawson, Partner bij Pollen Street Capital, zegt: “Wij geloven dat er een significant belang is voor Proactis om haar groei als potentiële marktleider te continueren. Pollen Street Capital heeft een lange geschiedenis in het ondersteunen van bedrijven met potentieel om marktleider te worden in financiële en zakelijke dienstverleningssectoren, gericht op het benutten van kansen in een snelveranderende industrie.

Scroll naar boven