Proactis kondigt record groei aan

Proactis, leverancier in Source-to-Pay oplossingen voor het mid-market segment, kondigt met trots aan een recordaantal van ca €25m in Total Contract Value (TCV) te hebben behaald tijdens de 12 maanden voorafgaand 12 juni 2022. Dit betekent een groei van 100% ten opzichte van vorig jaar en hier boven op een groei van 42% in de pijplijn sinds november 2021.

Proactis maakt sinds juli 2021 deel uit van het investeringsportfolio van Pollen Street Capital en DBAY Advisors. Sindsdien heeft de organisatie sterk geïnvesteerd in haar commerciële en technische teams met uitbreidingen in de Sales-, Marketing-, Customer Success-, en Product Managementteams met het doel groei te stimuleren in alle regio’s (het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika, Frankijk, DACH, Benelux, Nieuw-Zeeland en Australië).

“Proactis heeft een onbetwistbare kans om internationale leider in het middensegment van de markt te worden en ik ben verheugd over de vooruitgang die wij in deze periode hebben geboekt. Organisaties in het mid-market segment van de markt hebben de behoefte aan een specifieke oplossing die het hoofd biedt aan hun unieke uitdagingen. Onze groei laat zien dat onze boodschap en aanbod aanslaan bij onze doelgroep.”, aldus Tim Sykes, CEO van Proactis.

“Onze prestaties en trajecten op het gebied van new business, cross-sell en upsell zijn buitengewoon goed, zowel in volume als in contractwaarde. Deze vooruitgang is een getuigenis van de expertise van ons team, onze positionering en ons aanbod. Hoewel deze vooruitgang aanzienlijk is, laten wij het hier niet bij zitten. Onze investeringen en groeiambities in de kernregio’s bieden ons een sterke positie, maar we zullen ons blijven inzetten naarmate we ons volledig potentieel benutten. Ik heb het volle vertrouwen in de verdere groei van onze organisatie in de komende maanden en jaren.”

[Bron: Proactis persbericht]

Over Proactis

Proactis is a spend management software leverancier opererend in de UK, USA, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Het bedrijf biedt een complete Source-to-Pay oplossing voor 1100+ cliënten met meer dan 3 miljoen gebruikers en meer dan 2 miljoen leveranciersrelaties in 100 landen.

Scroll naar boven