Arjan van Weele

Arjan van Weele kondigt afscheid aan

Prof.dr. Arjan van Weele kondigt per 30 november 2018 zijn afscheid aan. Eind vorige week verscheen op de website van Arjan van Weele en op LinkedIn het volgende bericht: “November 30th, 2018 will be a memorable moment for me as I will leave the academic community then. I have decided to retire a little earlier due to the fact that also life outside this community is precious to me. We intend to organize a high level, concise seminar before the official farewell. I will keep you posted!”

Het wordt wennen aan een academische inkoopcommunity zonder Arjan. Veel inkopers en inkoopmanagers zijn met de boeken en modellen van hem opgegroeid. Ik had het voorrecht om met hem en Jordie van Berkel te mogen praten over de opzet en te schrijven aan de hoofdstukken van de nieuwe Inkoop in Strategisch Perspectief 7 editie – Shoppen voor Professionals.  En ik zag hem tijdens vele gelegenheden waaronder het Hanze Inkoopseminar ‘I love to teach’ overtuigend in praktijk brengen. Gelukkig kunnen we nu uitkijken naar een spraakmakend seminar op  30 november. Mijn advies: save the date!

Ook afscheid van hoogleraar inkoopmanagement Jan Telgen

Naast Arjan van Weele neemt ook prof.dr. Jan Telgen afscheid. Aanbestedingscafé en Nevi melden dat Jan Telgen afscheid neemt op 25 mei 2018. Aanbestedingsmakelaar.nl meldt: “Jan Telgen is sinds 1987 parttime hoogleraar Public Procurement binnen de faculteit Management en Bestuur van de Universiteit Twente. De laatste jaren concentreert hij zich op zijn universitair werk. Daarin houdt hij zich qua onderzoek alleen met de publieke sector bezig met speciale aandacht voor de inkoop van sociale diensten. Qua onderzoeksmethodologie heeft een analytische benadering zijn voorkeur, wat ook naar voren komt in de naam van zijn leerstoel: “Besliskunde en Inkoopmanagement”. Zijn wetenschappelijk werk is bekroond met de Maple Leaf Award, de IFPSM Hans Ovelgonne Award en de ROA Impact prijs).”

Scroll naar boven