Negometrix

Sander de Vocht benoemd tot nieuwe CEO Negometrix

Sander de Vocht (36) is medio januari benoemd als nieuwe CEO van Negometrix. Hij volgt Negometrix-oprichter Jan Siderius op, die het bedrijf in 2000 startte. De oprichter gaaqt zich meer richten op de Amerikaanse markt. Siderius benadrukt in de berichtgeving: “Ik ga bepaald niet met pensioen”.

Sander de Vocht - CEO NegometrixDe nieuwe CEO, Sander de Vocht, werkt al sinds 2005 bij Negometrix. Hij vervulde verschillende functies bij het bedrijf en kreeg door de jaren heen steeds meer verantwoordelijkheid op strategisch niveau: als consultant, software designer en commercieel directeur. De nieuwe CEO is een stuwende kracht geweest bij de groei van Negometrix van de zolderkamer naar een multinationale onderneming met 400 klanten en 70 medewerkers, meldt Negometrix. Hij wordt in de directie bijgestaan door Hein van Schaik en Jan Siderius.

Oprichter Jan Siderius (60) over de benoeming: “Na 13 jaar intensief samenwerken geef ik met heel veel plezier en vertrouwen de leiding over aan Sander. Hij heeft de ervaring, de verbindende persoonlijkheid en de visie om Negometrix verder te laten groeien. Het geeft mij de kans om vanuit onze vestiging in New York onze groeiende positie in de Amerikaanse markt uit te bouwen.”

Negometrix

Negometrix is een internationale softwareontwikkeling en -supportorganisatie. Het bedrijf biedt een SaaS-platform voor opdrachtgevers in de publieke en private sector voor aanbesteden, contract- en leveranciersmanagement. De softwareleverancier bedient zo’n 400 ­opdrachtgevers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht en er zijn kantoren in Bulgarije en de Verenigde Staten.

Scroll naar boven