SAP ondersteunt procesverbetering via process mining

Ruim twee jaar geleden heeft SAP Signavio overgenomen met als doel klanten te helpen om “snel hun bedrijfsprocessen op schaal te begrijpen, verbeteren, transformeren en beheren” om zo een concurrentievoordeel in hun markten te behalen. Vandaag de dag biedt SAP nieuwe integraties, automatisering en innovatieve benaderingen die die belofte waar moeten maken.

SAP stelt het volgende in haar nieuwsbericht:

De gecombineerde kracht van SAP en SAP Signavio stelt klanten in staat om radicale verminderingen te bereiken in de kosten en tijd die nodig zijn om elke bedrijfsproces transformatie te plannen, implementeren en optimaliseren en continu processen te identificeren en aan te passen om optimaal te presteren onder de huidige bedrijfs- en marktomstandigheden.

Nieuwe “Plug and Gain” aanpak comprimeert projecttimelines van maanden tot dagen

Klanten die onze Enterprise Resource Planning (ERP) software gebruiken, kunnen nu radicaal transformatieprojecten versnellen door gebruik te maken van een nieuwe aanpak genaamd “plug and gain”. Deze aanpak brengt de gecombineerde waarde van SAP Signavio Process Transformation Suite op een manier samen die ERP-klanten in staat stelt om sneller voor te bereiden, sneller te implementeren en continu waarde te optimaliseren.

Met de nieuwe “plug and gain” aanpak gebruikt SAP Signavio Process Intelligence data verzameld door SAP Signavio Process Insights, waardoor de set-up tijd voor diepgaande process mining drastisch wordt verkort. Klanten kunnen gemakkelijk verder gaan dan de initiële bevindingen van SAP Signavio Process Insights en binnen een paar dagen profiteren van de marktleidende process mining mogelijkheden van SAP Signavio Process Intelligence en de rest van SAP Signavio Process Transformation Suite. De omzetting van process mining van een project van enkele maanden naar een taak die een paar dagen duurt, betekent dat SAP-klanten nu de unieke mogelijkheid hebben om processen snel en continu te optimaliseren om aan nieuwe bedrijfsdoelstellingen of veranderend klantgedrag te voldoen.

Bijvoorbeeld, met deze aanpak kunnen klanten snel de resultaten van variantanalyse krijgen om een duidelijker beeld te krijgen van de stroom van werk. Van daaruit kunnen ze onze reverse-engineered procesmodellen gebruiken als uitgangspunt voor vergelijking met best practice modellen en een geïnformeerde discussie voeren over de volgende stappen. Onze procesmodellen zijn nu geïntegreerd met SAP Cloud ALM via de state-of-the-art SAP Solution Manager connector, wat de basis legt voor een soepele implementatie. Dit stelt klanten ook in staat om een datagedreven aanpak te nemen voor procesmonitoring en verfijning.

Scroll naar boven