samenwerking Tradeshift en Infosys

Tradeshift en Infosys BPO gaan samenwerken

Tradeshift (Purchase-to-Pay) kondigde vorige week aan te gaan samenwerken met Infosys BPO. Het cloud-based P2P-platform gaat samen met Infosys het digitaliseren van supply chain processen bevorderen.
Infosys BPO is onder andere bekent van het toepassen van Artificial Intelligence binnen transactionele processen bij haar klanten. Zo is dit een voorbeeld van een initiatief om supply chains steeds efficiënter te maken.

“We look forward to this exciting journey of combining Infosys’ deep domain and process expertise with our B2B commerce platform.” Aldus John Sibley, Vice President, Global Alliances and Channels.

Infosys

Infosys BPO is een dochteronderneming van Infosys Limited. Zo levert het in 45 landen diensten op het gebied van digitale transformatie en consultancy. Bijvoorbeeld op het gebied van engineering tot applicatie-ontwikkeling, kennismanagement en business process management.

Tradeshift

Tradeshift bedient vanuit het hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in negen landen  oplossingen op het gebied van Purchase-to-Pay, supplier engagement en financial services.

Scroll naar boven