Vincent Wammes wordt Director JCatalog / OpusCapita Benelux

Vincent Wammes wordt de Director JCatalog / OpusCapita Benelux. Hij  gaat de Sales en Marketing organisatie en verkoop van jCatalog Product Information Management (PIM) oplossingen in de Benelux opzetten.

Vincent Wammes: “Het is een ontzettend spannende zet in een groeimarkt waar op dit moment heel veel gebeurd en nog even zoveel staat te gebeuren. Om deze gerenommeerde partijen te mogen vertegenwoordigen is voor mij een hele waardevolle en bijzondere uitdaging. jCatalog is al jaren actief in de Duitstalige landen en de VS op het gebied van software voor Verkoop en Inkoop eco systemen. Met de focus op Product Information Management gaan we met jCatalog Benelux inspelen op de groeiende behoefte bij bedrijven om efficiënter om te gaan met alle processen rond product- en artikel informatie.”

VW/Audi, PON, Geberit, Schindler, Siemens, SKF en Maersk maken al gebruik van de PIM oplossingen in combinatie met ERP, web-shops en aanverwante systemen. Aangezien hun concurrentie positie onder druk staat en verwachtingen van hun afnemers steeds hoger worden is het verbeteren van de processen waarmee ze met product- en artikel informatie omgaan bittere noodzaak. JCatalog ziet het dan ook als een logisch moment om met de oplossingen van jCatalog de Benelux markt op te gaan.

JCatalog PIM maakt het voor product- en marketing medewerkers makkelijker om product en artikel informatie snel, accuraat en volledig in te voeren, te voorzien van alle documentatie, up to date te houden en het voor de afnemers makkelijker te maken deze in te zien, te bestellen en geleverd te krijgen.]

Scroll naar boven