Visma Groep groeit door overnames en cloud

Visma neem MVO management platform over

Visma heeft MVO management platform SmartTrackers overgenomen. SmartTrackers biedt een digitaal platform waarmee organisaties de prestaties op het gebied van duurzaam ondernemen kunnen bijhouden, vergelijken, en rapporteren.

Visma biedt daarmee nu tevens een oplossing om de uitvoering van een MVO beleid te ondersteunen en om te voldoen aan het groeiend aantal rapportageverplichtingen rond MVO. Daarnaast biedt de software teven ondersteuning bij het verkrijgen en onderhouden van relevante certificeringen (ISO, CO2 prestatieladder, en andere).

SmartTrackers wordt toegepast bij zo’n 2.000 organisaties, waaronder multinationals, MKB, financiële instellingen en (semi-)overheden.

Leo Smit, oprichter en directeur van SmartTrackers, geeft aan dat: “SmartTrackers geeft bedrijven al sinds 2010 krachtig gereedschap om effectief beleid te voeren op niet-financiële onderwerpen. Met het oog op de toenemende noodzaak om aan allerlei wettelijke verplichtingen te voldoen, zien wij nu enorme groeikansen. Door ons aan te sluiten bij Visma versterken we onze unieke positie in de markt en bouwen we verder aan de brug tussen financial en non-financial reporting.”

John Reynders, Area Director Benelux bij Visma voegt daaraan toe: “Elke organisatie staat voor de enorme opgave om de CO2-uitstoot te verlagen. We zijn daarom blij en trots dat SmartTrackers aansluit bij Visma. Dit gebruiksvriendelijke digitale platform mobiliseert organisaties om beter te presteren op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en kwaliteit. De software draagt daarmee bij aan onze visie: shaping the future of society through technology.”

Zoals vaker het gebruik binnen Visma blijft SmartTrackers als zelfstandig product en onderdeel herkenbaar binnen de Visma Groep.

Scroll naar boven