Coupa hoofdkantoor USA

Coupa Software koopt Aquiire

Coupa Software maakte medio oktober bekend dat ze Aquiire, leverancier in realtime leverancierscataloguszoekopdrachten, hebben gekocht. Met de overname van Aquiire wil Coupa een ​​business-to-business shopoplossing bieden die realtime, gecached en gelokaliseerd zoeken naar catalogi mogelijk maakt.

Rob Bernshteyn, CEO van Coupa, zegt over de overname: “Ons doel is om te transformeren hoe bedrijven hun uitgaven beheren. Onze innovaties in combinatie met Aquiire bieden de flexibiliteit van real-time, gecachte en gelokaliseerde zoekopdrachten in de handen van elke medewerker, zodat ze slimmer kunnen besteden. Ik ben verheugd om het Aquiire-team te verwelkomen in Coupa. Samen zullen we doorgaan met het bouwen van het meest uitgebreide en gebruikersgerichte BSM-platform ter wereld en echte waarde voor bedrijven overal bieden.”

Mike Palackdharry, president en CEO van het Amerikaanse Aquiire: “We zijn verheugd deel te nemen aan Coupa en een ander integraal onderdeel te zijn van hun aanbod voor bedrijfsuitgavenbeheer dat wordt gebruikt door toonaangevende organisaties over de hele wereld.”

Spend Matters over de overname

“Coupa werkt aan een aanzienlijke afstand tussen zichzelf en zijn concurrenten door modernere benaderingen te gebruiken voor toegang tot B2B-leverancierscatalogi”, aldus Xavier Olivera, directeur van procure-to-pay research bij Spend Matters. “Na de aankoop van Simeno voor het in de cache plaatsen van catalogi, ondersteunt de acquisitie van Aquiire de strategie van Coupa om een ​​consumentgerichte B2B-winkelervaring te bieden met behulp van een Google-achtige zoekopdracht voor catalogi, gekoppeld aan de compliance die bedrijven nodig hebben. Gezien de prestaties in het verleden verwachten we dat Coupa snel de gepatenteerde, real-time zoekfunctie en geavanceerde prijsvergelijking van Aquiire zal integreren, wat een uniek winkelmodel en prijsinformatie oplevert.”

Scroll naar boven