E-proQure inkoopsoftware Pactum Contractbeheer

Overname FMIS specialist FAMAS door Pactum

FAMAS, specialist in facility management software (FMIS) is overgenomen door Pactum B.V., specialist in online oplosssingen op het gebied van contractbeheer, inkoop, leveranciersmanagement en bedrijfsvoering. Aanleiding is het aanstaande pensioen van de voormalige eigenaar Ben Kassels.

Positieversterking en verbetering software en service

Met deze overname breidt Pactum haar positie als specialist in online oplossingen voor contractbeheer, inkoop, leveranciersmanagement en bedrijfsvoering sterk uit. 

De doelen en producten van beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan. Daarmee beogen ze klanten nog betere software en service te bieden om hun contractmanagement en servicemanagement te organiseren.

Volgens eigenaar Simon Leijendekker blijven beide bedrijven voorlopig opereren onder eigen naam en platform. In de toekomst wordt bekeken of en hoe de verbinding kan worden gelegd om te komen tot een totaaloplossing voor inkoop (Pactum) en facilitair/IT (FAMAS).

Over Pactum

Pactum, opgericht in 2009 in Groningen, bedient ruim 200 klanten en ruim 4000 gebruikers in Nederland, België en het Caribisch gebied. Het bedrijf biedt online oplossingen voor contractmanagement, inkoop, leveranciersmanagement en bedrijfsvoering, zoals activabeheer, contractbeheer, gebouwbeheer, offertes & bestellingen, meldingenbeheer en meerjarenonderhoudsplanning ten behoeve van vastgoedobjecten.

Over FAMAS

FAMAS FM Solutions is de leverancier en ontwikkelaar van het web-based FMIS onder de productnaam FAME. De applicatie is modulair van opzet en ondersteunt de facilitaire organisatie in haar (dagelijkse) werkzaamheden. Daarnaast biedt ze nog een aantal andere softwareoplossingen aan op het gebied van event organisatie, waaronder de applicaties Online Reserveringen en Event Visitor.

Meer weten?

Lees hier leveranciersnieuws over Pactum, met daarin o.a. Pactum komt met nieuwe module Bestellingen en Offertes en Pactum komt met aanbestedingskalender voor klanten). Download het E-proQure VLS Onderzoek voor inkoopsoftware, in de factsheet van Pactum vindt u meer informatie over de applicatie, functionaliteiten, koppelingen en certificeringen.Of download het FMIS onderzoek met daarin onder andere FAMAS.

Scroll naar boven