E-proQure inkoopsoftware Pactum Contractbeheer

Pactum ontvangt KEI-subsidie voor doorontwikkeling software

Pactum heeft recent een Kei-subsidie ontvangen vanuit het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) voor de doorontwikkeling van contractbeheer en -management. De KEI-subsidieregeling wordt medegefinancierd door de Europese Unie, Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen.

Markt wordt veeleisender en biedt nieuwe kansen

Met deze subsidie kan Pactum mede de ontwikkeling van nieuwe innovaties realiseren voor ons online software-applicatie voor contractbeheer en contractmanagement. In de afgelopen jaren zijn er op basis van klantwensen diverse verbeteringen doorgevoerd waardoor het platform waar Pactum op draait is verbeterd. Het is hierdoor eenvoudiger om nieuwe functionaliteiten (modules) toe te voegen.

Echter, de markt wordt veeleisender en er dienen zich vele nieuwe kansen voor. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteit, uitbreiding met modules, inbedden van nieuwe technologieën (digitaal contracten ondertekenen), koppeling met financiële systemen ten behoeve van spendanalyses. 

Subsidie maakt innovatie in software mogelijk

Door de KEI-subsidie kan er een innovatie in de software (technologische innovatie) plaatsvinden zodat deze een structuur krijgt, waarin het eenvoudiger wordt te koppelen en samen te werken met externe partijen.

De volgende modules worden door ondersteuning van de KEI-subsidie ontwikkeld:

  1. Spendanalyse (obv boekhouding & factuurregels analyses draaien waar welke kosten in een organisatie in zitten);
  2. Contract creation: het samen met derden volledig digitaal samenstellen van eigen contracten en een (gedeelde) contractdatabase;
  3. Digitaal ondertekenen: het digitaal ondertekenen van contractstukken en of andere documenten (denk aan werkbonnen na een reparatie, gekoppeld aan de bestaande module ‘Meldingbeheer’).

Over de KEI-subsidie

Met de Kennis & Innovatie-subsidie (KEI) haalt een ondernemer meer kennis in huis. Kennis voor technologische innovatie, organisatie-innovatie of marktinnovatie. Voor het tijdelijk in dienst nemen of het detacheren van hoogopgeleid personeel of een promovendus, ontvangt een ondernemer subsidie over de brutoloonkosten of detacheringskosten. De subsidie kan oplopen tot maximaal 200.000 euro. De subsidie is bestemd voor ondernemers in midden- en kleinbedrijf gevestigd en actief in Drenthe, Fryslân of Groningen. Voor meer informatie over deze regeling, kijk dan op de website van SNN.

Meer weten?

Lees dan onze blog:Ontwikkelingen in de inkoopsoftwaremarkt Benelux: Pactum en FAMAS en Overname FMIS specialist FAMAS door Pactum

Scroll naar boven