Proactis kiest SnapLogic als Generatieve Integratieplatform

Proactis, de toonaangevende leverancier van Source-to-Pay-software, heeft aangekondigd dat het heeft gekozen voor SnapLogic: een toonaangevende generatieve AI- en machine-learningplatform. SnapLogic is leider in generatieve integratieoplossingen om o.a. inkoopsystemen te integreren met bredere financiële-, ERP- en Supply-Chain-technologie oplossingen.

State of the Art Integratiemogelijkheden

Proactis biedt haar klanten nu drie integratiemogelijkheden:
– klanten regelen zelf API’s voor de integratie
– klanten zetten hiervoor partners in
– Proactis verzorgt de integratie door middel van SnapLogic

Door gebruik te maken van SnapLogic’s AI-suite, die bestaat uit SnapGPT, ’s werelds eerste generatieve integratieoplossing, AutoPrep, AutoSuggest en AutoLink, kunnen Proactis-klanten profiteren van aanzienlijk snellere integratietijden die voldoen aan de nieuwste standaarden, zoals OAuth, OpenAPI-specificatie en REST. 

Proactis kan nu gebruik maken van SnapLogic’s 700 kant-en-klare Snaps (kant-en-klare connectoren), van SnapLogic’s immense bibliotheek van kant-en-klare patronen of naar wens eigen patronen creëren binnen een groot aantal technologiegebieden, waaronder financiële- en ERP-oplossingen, zodat gebruikers meer waarde kunnen halen uit hun software-investeringen door taken te automatiseren, processen op elkaar af te stemmen en gegevens met elkaar te verbinden tussen de verschillende technologiestacks.

“Het is een spannende tijd voor Proactis nu we dit toonaangevende generatieve AI- en machine-learningplatform introduceren. We kijken ernaar uit om onze klanten te helpen profiteren van de flexibiliteit van deze oplossing om snelle en eenvoudige integraties te kunnen bieden en meer waarde te halen uit hun investeringen in Finance, ERP en supply-chain”, zegt Proactis CPTO, Toby Davidson.

SnapLogic ook belangrijk voor koppelingen Proactis binnen de supply chain

“Het is geen geheim dat Source-to-Pay professionals onder extreme druk staan om meer te doen met minder, terwijl ze zich moeten houden aan strenge governance- en wettelijke beperkingen”, zegt Jason Wakeam, VP Partner Sales en OEM bij SnapLogic. “Daarom vinden we het geweldig om samen te werken met Proactis en ons baanbrekende generatieve AI-gebaseerde integratieplatform te leveren aan supply chain managers en hen in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken. Door het gebruiksgemak en de veiligheid van ons platform, waar veel bedrijven, banken en ziekenhuizen op vertrouwen voor cruciale gebruiksscenario’s binnen hun bedrijf, uit te breiden, zijn we erg verheugd om te zien dat Proactis-klanten tijd- en talentrovende integraties automatiseren en tijd vrijmaken om zich te richten op bedrijfsveranderende innovaties.”

Proactis past na 2021 weer waardevolle actuele technologie toe

Sinds 2021 gebruikt Proactis het Arachain Low Code platform voor het versnelt en verbetert programmeren van haar software. Proactis volgt nu ook de andere toonaangevende inkoopsoftware als Coupa en Jaggaer als het gaat om het het toepassen van AI oplossingen voor de technisch infrastructuur. Dit zal voor veel klanten een opluchting zijn voor zover zij voor integraties te maken hebben gehad met (eigen gekozen of door andere softwareleveranciers opgedrongen) kostbare en/of beperkt functionerende koppelingen en “koppelaars”.

De beschikbaarheid van SnapLogic, dat een TrustRadius Top-rated, een G2 Crowd-leider en Gartner Peer Insights Customers’ Choice in data-integratietools is, zal binnenkort worden aangekondigd.

Scroll naar boven