Visma Groep groeit door overnames en cloud

Visma trekt nieuwe investeerders aan

Visma heeft er drie nieuwe investeerders en extra kapitaal bij. De Noorse leverancier van bedrijfssoftware, die Nederland als zijn belangrijkste markt beschouwt, gebruikt het geld voor verdere groei. Gezien de acquisitiedrift van de afgelopen jaren, komt dit waarschijnlijk neer op meer overnames. Sinds kort investeert Visma ook in België.  

Kernstrategie Visma ongewijzigd

De kernstrategie van het bedrijf blijft ongewijzigd: de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van cloudsoftware en dienstverlening daaromheen. Dankzij deze strategie is het Noorse bedrijf uitgegroeid tot een van de grote Europese leveranciers van bedrijfskritische software voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen en de publieke sector. 

Groei Visma vooral in Nederland 

Visma realiseert al twintig jaar een ononderbroken omzetgroei, waarbij voornamelijk in Nederland veel overnames plaatsvonden. Het is te verwachten dat met het verse kapitaal nieuwe acquisities worden bekostigd. De Visma-familie in de Benelux bestaat uit meer dan 25 bedrijven. 

Dit door zich te concentreren op de ontwikkeling van cloudoplossingen van wereldklasse. Die helpen klanten om hun efficiëntie en concurrentievermogen te verbeteren door complexe processen te vereenvoudigen en digitaliseren. 

John Reynders, Area Director Visma Benelux: “Dankzij onze toegewijde en getalenteerde werknemers met hun ondernemersmentaliteit en lokale expertise hebben we onze positie in Europa, waaronder in Nederland en België, bereikt. Visma krijgt ook al een tijd ondersteuning van goed geïnformeerde investeerders.  

Mooie toekomst 

Reynders ziet een mooie toekomst van Visma voor zich nu steeds meer bedrijven en overheden de waarde inzien van cloud-oplossingen als ondersteuning bij hun bedrijfsprocessen. “Visma bevindt zich in een unieke positie om deze groei te bevorderen, dankzij onze fantastische werknemers, internationale aanwezigheid, een breed netwerk en steeds grotere steun van investeerders van wereldklasse.” 

Meer weten?

Lees dan onder andere het volgende nieuws over Visma: Een inkijkje in het overnamebeleid van Visma en Visma breidt aanwezigheid Nederlandse markt uit.

Scroll naar boven