Visma Groep groeit door overnames en cloud

Visma breidt aanwezigheid Nederlandse markt uit

Visma breidt de aanwezigheid op de Nederlandse markt uit met de overname van Cash Software. Cash Software is leverancier van online bedrijfssoftware. De overname volgt op die van Visionplanner, Nmbrs, en Yuki. Cash Software zet, onder de huidige naam, de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort.

Meer dan 35 jaar bedrijfssoftware voor het MKB

Cash Software, waar sinds zeven jaar ook Microloon een onderdeel van is, werd opgericht in 1984. Het bedrijf ontwikkelt al meer dan 35 jaar bedrijfssoftware voor het MKB. Inmiddels werken ruim 10.000 bedrijven met CASH en Microloon en tezamen voeren zij ruim 400.000 administraties. “De brede ERP-cloudoplossingen van Cash voor accountants en MKB, waar ruim 400.000 administraties in gevoerd worden, zijn een strategische uitbreiding van het Visma-ecosysteem,” zegt John Reynders, Country Director Visma Benelux.

“We zijn dan ook enorm verheugd dat Cash Software ervoor kiest om onderdeel te worden van onze snel groeiende Visma-familie. Met de toevoeging van Cash Software zijn we weer een stap verder in het aanbieden van het meest complete en innovatieve accountancy en ERP cloud-ecosysteem in de Benelux. Dankzij dit cloud-ecosysteem realiseren we een vliegwiel van waardecreatie voor klanten waarover we in de nabije toekomst meer zullen delen.”

Meer weten?

Lees dan “Overnamehonger van de Visma groep ook in 2020 nog niet gestild‘ en ‘Consolidatieslag houdt aan met 2 overnames door Exact‘.

Scroll naar boven