Wat betekent de overname van WorkFlowWise voor klanten?

In mei 2020 heeft Onventis samen met het management en grootaandeelhouder Main Capital WorkFlowWise overgenomen, een cloud-based leverancier voor workflow automatisering, factuurverwerking en declaratie-afhandeling. WorkflowWise stond drie jaar geleden nog bekend onder de naam 20/20 vision. Wat betekent dit voor de klanten van WorkflowWise?

Complexiteit dwingt tot investeringen in digitalisering

Vele inkoopmanagers en CPO’s worstelen met de globalisering en worden tegelijkertijd geconfronteerd met risico’s in de leveringsketen en kostenbesparingsprogramma’s. Deze complexiteit dwingt steeds meer ondernemingen te investeren in de digitalisering en automatisering van hun inkoopprocessen. Industrie-experts verwachten dat de toenemende druk het aantal organisaties dat gebruik maakt van e-aanbestedingsoplossingen zal vergroten. En zo de algehele marktgroei in de komende jaren stimuleert.

Uitbreiding Open Procurement Network

De komende jaren zal de combinatie met WorkFlowWise het Open Procurement Network van Onventis uitbreiden. De uitbreiding betreft voornamelijk hoogwaardige, volledig cloud-based factuurverwerking, medewerker declaratie-afhandeling en generieke werkstroommogelijkheden. Deze zijn namelijk eenvoudig te integreren in het bestaande platform. De huidige klanten van Onventis profiteren van de geïntegreerde suite door middel van extra functionaliteiten en verbeterde flexibiliteit naast de gehele aanbestedingscyclus. Maar ze merken dit vooral in het betaal-gedeelte van de procure-to-pay oplossing. Bovendien zal Onventis ook het klantenbestand in de Benelux verder uitbreiden. Daarmee wordt het gemeenschappelijke doel van een internationaal end-to-end platform versterkt. De managementteams van zowel Onventis als WorkFlowWise zijn enthousiast over de gedeelde visie en werken samen met Main Capital als grootaandeelhouder van de softwaregroep.

Onventis Digital Procurement Conference

Tijdens het onlangs gehouden Onventis Digital Procurement Conference is Workflowwise getoond als belangrijk onderdeel op het gebied van geavanceerde elektronische factuurverwerking. 

Via deze link kunt u toegang krijgen tot de samenvatting van de conferentie en andere productpresentaties.

Scroll naar boven