Unit4 ERP

Unit4 low code App Studio past bij nieuwe digitaliseringstrategie

Unit4, gespecialiseerd in zakelijke cloud-applicaties voor dienstverlenende organisaties, heeft de algemene beschikbaarheid van Unit4 App Studio bekendgemaakt. App Studio is een nieuwe functie binnen de Extension Kit van Unit4 die klanten helpt om zowel hun ontwikkelings- als automatiseringsinspanningen te stroomlijnen. 

De Unit4 App Studio maakt gebruik van het Unit4 People Platform en ondersteunt nieuwe manieren om Unit4 ERPx naar eigen behoefte aan te passen, waardoor klanten nieuwe zakelijke apps kunnen bouwen die de productiviteit verhogen. Het ondersteunt ook taakautomatisering en klanten kunnen hun eigen aangepaste oplossingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren in een low-code omgeving. 

Met App Studio kunnen ERPx-klanten: 

  • Unit4 ERP-implementaties naar eigen wens eenvoudig uitbreiden 
  • Op maat gemaakte apps bouwen die op alle apparaten werken 
  • Gegevensvalidatie en bedrijfsprocessen automatiseren 
  • Programmeerwerk vermijden, de configuratie wordt namelijk vereenvoudigd door een drag-and-drop en low-code interface 
  • Snel op veranderingen in bedrijfsprocessen reageren, wat bedrijven een concurrentievoordeel oplevert 
  • Lokalisatiebehoeften verwezenlijken 
  • Nieuwe processen en mogelijkheden creëren en innovatie mogelijk maken.

Opmerking E-proQure

Wij zien in de praktijk van inkoopdigitalisering nog te vaak de focus op het vinden van een inkoopsysteem dat voldoet aan de “meeste dan wel belangrijkste” eisen en wensen.  Deze focus gaat uit van een verkeerd begrip en overzicht van zowel de huidige beschikbare als toekomstbestendige oplossingen. App Studio van Unit4 is een voorbeeld van de ontwikkeling die bij meerdere softwareleveranciers terug te vinden is. Zie bijvoorbeeld eerdere berichten over: Onventis en Proactis. Namelijk het bieden van een low code/no code mogelijkheid om op laagdrempelige wijze applicaties (functionaliteiten, workflows) te kunnen toevoegen aan de generiek software dan wel mogelijkheden tot data-uitwisseling, -extractie of-bewerking toe te voegen.

Voor een overzicht van digitalisering in het huidige Cloud tijdperk lees je hier meer.

Scroll naar boven