Waarom je de Dag van het Elektronisch Aanbesteden niet mag missen !

Dit jaar wordt op 25 november 2014 de derde editie van de Dag van het Elektronisch Aanbesteden georganiseerd. Dit keer mag ik samen met Lector Inkoopmanagement Gert Walhof èèn van de keynote sessies presenteren tijdens de Dag. Uniek dit keer is ook dat de NEVI dit keer de organisatie van de Dag verzorgt.

DagvhElektronischAanbesteden2014

Vijf redenen waarom je deze bijzondere Dag niet mag missen:

  1. Leer over de laatste up-to-date regelgeving : De nieuwe Europese Aanbestedingsrichtljnen zijn begin dit jaar vastgesteld. Maar op welke wijze gaat het Ministerie dit implementeren in Nationale wetgeving ? En hoeveel tijd hebben we ?
  2. Bespaar tijd en geld voor marktonderzoek : Op het gebied van inkoopdigitalisering gaan ontwikkelingen razendsnel. Het marktaanbod in Nederland is verder verbreed en verdiept. Ook de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid van de software heeft zich verbeterd en innoveert. Bespaar tijd en geld voor marktonderzoek door in slechts 1/2 dag op de hoogte te zijn van de laatste marktontwikkelingen.
  3. Leer van experts over e-aanbesteden: Ervaringsdeskundigen delen hun kennis en ervaringen op een praktische wijze, zodat u praktische tips en handvaten voor visie, selectie en implementatie ontvangt.
  4. Maak kennis met andere e-Procurement tools : e-aanbesteden betreft het geautomatiseerd ondersteunen van het aanbestedingsproces, maar er is meer dan dat. Ook de mogelijkheden en ervaringen om uw contractmanagement en inhuurprocessen te ondersteunen komen tijdens deze middag aan de orde.
  5. Ontmoet collegae en deel ervaringen.

Een verslag van de Dag van het Elektronisch aanbesteden 2014 is hier te vinden. Lees meer over de Dag van het Elektronisch Aanbesteden 2012 en 2013.

Scroll naar boven