Bijdrage initiatiefnemers “Dag van het Elektronisch Aanbesteden” aan praktijkonderzoek E-proQure

Tijdens de Dag van het Elektronisch Aanbesteden op 7 november jongstleden reikte Jan Siderius van Negometrix namens Negometrix, CTM Solution, ProjectNed, Aanbestedingskalender.nl een financiële bijdrage uit aan Antoinette Vriend van E-proQure. Met deze financiële bijdrage van €2.000,- ondersteunen de initatiefnemers van de Dag van het Elektronisch Aanbesteden praktijkonderzoek naar de inzet van e-Procurement systemen.

Dag van het Elektronisch Aanbesteden
V.l.n.r. Xylander Kroon (Aanbestedingskalender.nl), Jan Siderius (Negometrix), Marijn de Leeuw (CTM Solution), Antoinette Vriend (E-proQure), Patrick Huisinga (ProjectNed).

De bijdrage wordt gebruikt voor een onafhankelijk onderzoek naar adoptie van Elektronisch Aanbesteden in Nederland. Het onderzoek wordt uitgevoerd doorE-proQure in samenwerking met het Lectoraat Inkoopmanagement aan de Hanzehogeschool Groningen. De eerste resultaten worden in de zomer van 2014 verwacht.

Voor meer informatie over de samenwerking tussen E-proQure en Hanzehogeschool zie: Persbericht. Lees hier over de resultaten van het onderzoek.

Scroll naar boven