E-proQure ISPNext

ISPnext neemt dynamic discounter Flinqer over

Met de overname van Flinqer voegt ISPnext een belangrijke functionaliteit toe aan het portfolio: Dynamic Discounting.
Bij dynamische kortingen wordt de korting berekend aan de hand van het daadwerkelijk aantal dagen versneld betalen. Een belangrijk voordeel t.o.v. statische korting. Veel organisaties lopen dynamisch afgesproken kortingen mis omdat zij contractueel afgesproken dynamische kortingen intern niet hebben afgestemd of vergeten toe te passen. Ook kan het handmatig verwerken van dynamische kortingen een intensief proces zijn.
Door Dynamic Discounting door het systeem te laten verzorgen voorkomt ISPnext handmatige handelingen en tevens dat kortingen worden misgelopen.

“We zijn verheugd om Flinqer te verwelkomen als onderdeel van ISPnext”, zegt Gustaf Tanate, CEO van ISPnext.
“De oplossing van Flinqer sluit naadloos aan op ons Business Spend Management platform en is een belangrijke aanvulling op onze factuurverwerkingsoplossing. Met de mogelijkheid om facturen sneller te betalen, bieden we onze klanten nu een aanvullende functionaliteit op AP Automation voor hun Source-to-Pay proces.”

Sinds de begin 2022 gerealiseerde integratie van ISPnext en Vendorlink heeft ISPnext een voorspoedige ontwikkeling doorgemaakt. Zoals de integratie met Microsoft Dynamics 365 en de erkenning al Spend Management oplossing door Spend Matters.

Over ISPnext

ISPnext biedt één Business Spend Management platform met verschillende oplossingen voor het Source-to-Pay proces. Onze organisatie is opgericht in 2000 en heeft een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare en klantgerichte partner. ISPnext bedient klanten in een breed scala aan sectoren, waaronder de maakindustrie, voedingsmiddelenindustrie, groothandel, retail en de zakelijke dienstverlening. Gustaf: “Dankzij de integratie van Dynamic Discounting met onze AP Automation oplossing is er voor zowel onze klanten, als de leveranciers van onze klanten, een helder overzicht in facturen en het behaalde rendement. Winst uit iedere dag.”

Lees hier het volledige persbericht over de overname van Flinqer door ISPnext.

Scroll naar boven