Jaggaer neemt nu ook BravoSolution over

Het Amerikaanse Jaggaer (voorheen SciQuest) kondigde 30 november de overname aan van BravoSolution. Het bedrijf is daarmee volgens eigen zeggen het grootste onafhankelijke spend management bedrijf in de wereld. In het e-procurement Vendor Landschape onderzoek 2016 concludeerden we al dat de markt voor inkoopsoftware sterk in ontwikkeling is.

Zo hebben ook in 2017 leveranciers geïnvesteerd in eigen R&D, fusies en overnames. Dit blijkt onder andere uit de recente overnames van Simeno door Coupa en de fusie tussen Negometrix en Commerce Hub in maart van dit jaar.

Uitbreiding in Europa

Jaggaer heeft naast vestigingen in de Verenigde Staten ook vestigingen in Wenen, München, Singapore en Dubai. BravoSolution, bekend van het strategische inkoopplatform BravoAdvantage, heeft wereldwijd negentien vestigingen, waarvan zeven in Europa. Door de acquisitie breidt Jaggaer haar diensten verder uit in Europa.

Pool4Tool

Eerder dit jaar fuseerde Jaggaer al met het Oostenrijkse Pool4Tool, leverancier van sourching en purchasing solutions in de VS en Azië. Daarvoor nam het toenmalige SciQuest o.a. CombineNet en Spend Radar al over.

Scroll naar boven